Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Co do W8 to wcale nie musi sie domyslnie odpalac na kaflach...!
    Da się to zrobić systemowo, bez instalowania żadnego badziewia? Bo jak na razie spotkałem tę funkcję tylko w programach "przywracających" menu Start...

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    za 179 zł?
    Ja kupowałem w ubiegłym roku, w promocji był za 120zł. Sprawdź tylko, czy nie kupujesz upgrade'u z Visty, bo wtedy żeby zainstalować, musisz mieć Vistę na dysku (piszę w kontekście tego, że wspominasz, że niedługo wszystko będziesz wymieniał). Ja ostatnio miałem z tym jazdy, bo po zainstalowaniu na nowo Win8 się burzył, że nie jest systemem do instalowania na świeżo, a na nowym sprzęcie Vista nie chciała się zwyczajnie zainstalować (blue screen)... Musiałem podpiąć dysk z zainstalowanym poprzednio systemem (który padł) - na szczęście instalowałem od nowa na innym dysku. Inaczej to chyba tylko konsultacje z MS i tłumaczenia, że komp padł itp...
    Ostatnio edytowane przez kkokosz ; 13-09-2013 o 18:42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    Da się to zrobić systemowo, bez instalowania żadnego badziewia? Bo jak na razie spotkałem tę funkcję tylko w programach "przywracających" menu Start...
    Znajomy ma nowego kompa na W8, jakiegos topowego DELLa i ma ustawione, ze system odpala sie na pulpicie, podpytam go przy okazji to napisze co i jak zrobil

Domyślnie

za 179 zł?
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

A to ja nie wiem, czy to tanio, czy drogo...wydaje sie tanio, ale nie znam cen w PL...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz.m Zobacz posta
    To jednak poczekam na wersję 8.1 Taki checkbox powinien być w "ósemce" od początku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    To jednak poczekam na wersję 8.1 Taki checkbox powinien być w "ósemce" od początku
    Mam wersję testową 8.1 i nic nie poprawili
    Najzabawniejsze jest, że z Microsoft wyleciał zastępca, szef niedawno zrezygnował a oni dalej nie wiedzą w czym jest problem.
    http://pclab.pl/news54580.html
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Dokladnie, te nakladki dodaja przycisk "start" a desktop mozna ustawic w opcjach

Domyślnie

stawiam Vistę, nawyżej potem przeinstaluję
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

A skąd pomysł, że to Ty wiesz w czym jest problem? To sugeruje Twój post
    Mam silne wrażenie, ze znaczna większość wad Win8 to kwetia fobii i wykreowania takiego podejścia w ludziach przez media internetowe szukające sensacji. Znam kilka osób które narzekają i wyśmiewają Win8 a nie pracowały przy tym systemie ani jednego dnia. Za to prawie wszyscy moi znajomi, którzy przesiedli się na Win8 na dłużej, np na netbookach czy wolnych laptopach twierdzą, że system jest szybszy niż Win7 i nie mniej wygodny. Dziwne.
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów