Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Windmill

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...pora nie taka, ale coz, to tez sa zdjecia.
    Autor się zapomniał, wyciągnął aparat nie w porę, ale na szczęście to co zrobił zostało zaliczone jako zdjęcie.

Ufff ..... pewnie odetchnął z ulgą

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    Pośród wszelkiej maści fachowców od fotografii, popuszczających w zachwycie nad kombinowanymi pejzażami z łódką w tle i odbiciem w wodzie ... / czas przyznać, że to już odpowiednik kiczowatych makatek z jeleniem czy też łabędziem z lat 60-tych / ... Dziękuję za fotkę. Fajne zdjęcie, nie wiedziałem, że istnieją takie piękne obiekty. Na pewno można wykonać kilka innych wersji w różnych warunkach oświetleniowych. Gdyby nie TY nie wiedziałbym, że coś takiego istnieje. Thx i poproszę o więcej.

PS. Wypowiedź obarczona fatum amatora, który podobno nie potrafi fotografować.
    Ja również dziękuję za tę normalną fotkę w nie porę. Odetchnąłem z ulgą, że nie tylko ja wyciągam aparat poza godzinami wyznaczonymi do zrobienia Zdjęcia przez duże Z.

Po ociepleniu jeszcze przyjemniejsze w odbiorze.

Domyślnie

Przyzwoity fot - podoba się. Ciekawe miejsce
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Autor się zapomniał, wyciągnął aparat nie w porę, ale na szczęście to co zrobił zostało zaliczone jako zdjęcie.

Ufff ..... pewnie odetchnął z ulgą

Ja również dziękuję za tę normalną fotkę w nie porę. Odetchnąłem z ulgą, że nie tylko ja wyciągam aparat poza godzinami wyznaczonymi do zrobienia Zdjęcia przez duże Z.

Po ociepleniu jeszcze przyjemniejsze w odbiorze.
    A gdzie powiedzialem, ze nie, zrobic takie zdjecie w takich warunkach to nie latwe, trzeba panowac nad ostrym swiatlem, ale sam musisz przyznac lub nie, ze latwiej o dusze w fotografii kiedy swiatlo jest miekkie, ciekawsze, lub warunki interesujace, chyba, ze myslisz inaczej a wtedy sie nie dogadamy, mogl bys jednak ze mnie nie robic tego co robisz...
    Sam robie zdjecia w takich warunkach jak trzeba, ale czesto dokumentacyjnie zeby wrocic i poprawic.

Domyślnie

zrobic takie zdjecie w takich warunkach to nie latwe, trzeba panowac nad ostrym swiatlem,
    Pełna zgoda

latwiej o dusze w fotografii kiedy swiatlo jest miekkie, ciekawsze, lub warunki interesujace, chyba, ze myslisz inaczej a wtedy sie nie dogadamy,
    No to się nie dogadamy . Widziałem już tu choćby na forum ogromną liczbę zdjęć gdzie światło było miękkie, ciekawsze, warunki interesujące, ale fotografia była BEZ duszy, żeby nie powiedzieć do DUSZY

mogl bys jednak ze mnie nie robic tego co robisz...
    Nie bardzo rozumiem co z Ciebie miałbym robić swoim komentarzem - ot ... polemizujemy przy okazji fotografii.

Sam robie zdjecia w takich warunkach jak trzeba, ale czesto dokumentacyjnie zeby wrocic i poprawic.
    Może błędnie Cię rozumiem, ale czy zdjęcie dokumentacyjne nie może mieć duszy ?

Domyślnie

Piękne zdjęcie, piękne miejsce.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów