Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Windmill

Domyślnie Windmill

zapraszam

Domyślnie

Temat na kilka dobrych kadrow, tylko wracac i focic...pora nie taka, ale coz, to tez sa zdjecia.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A tam pora nie taka, dobrze jest! Fajny, spokojny obrazek. W kadrze przyjemnie, kolorki mile. Fota na +.

Domyślnie

Zgodzę się z shaolin - mnie się również zdjęcie podoba; nie ma może jakiegoś kosmosu na niebie i szałowego światła, ale jest miły, spokojny obrazek z dobrze pokazanym budynkiem i tłem. A z Greg77 się zgodzę, że na pewno warto się tam jeszcze kilka razy wybrać i wyczekać odpowiednie warunki, bo może z tego wyjść zdjęcie jeszcze lepsze
    A można podpytać, gdzie ten wiatrak stoi?

Domyślnie

Zdjęcie mi się podoba, w przeciwieństwie do tytułu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Zdjęcie mi się podoba, w przeciwieństwie do tytułu.
    Teraz taka moda nastała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    A tam pora nie taka, dobrze jest! Fajny, spokojny obrazek. W kadrze przyjemnie, kolorki mile. Fota na +.
    ja też się niestety zgodzę z shao... fota jest świetna, sielankowa i bardzo pozytywna w odbiorze
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Nieprzekombinowane i poprawne zdjęcie. Duży progres w zakresie naświetlenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Temat na kilka dobrych kadrow, tylko wracac i focic...pora nie taka, ale coz, to tez sa zdjecia.
    byłem tam wczoraj rano, poranna mgła obiecywała dobre warunki ale niestety na obietnicach się skonczyło i nie przywiozłem nic ciekawego.
    to jest zdjęcie sprzed jakiegoś miesiąca

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    A z Greg77 się zgodzę, że na pewno warto się tam jeszcze kilka razy wybrać i wyczekać odpowiednie warunki, bo może z tego wyjść zdjęcie jeszcze lepsze
    A można podpytać, gdzie ten wiatrak stoi?
    byłem tam dziesiątki razy i pewnie nie raz się wybiorę w poszukiwaniu warunków - to chyba najczęściej fotografowany obiekt w mojej okolicy i obawiam się, że jeszcze wam się znudzi
    To Chesterton Windmill w środkowej Anglii.
    Jest to również, ulubione miejsce wszelkiej maści astro-amatorów, jeśli tylko warunki sprzyjają to można być pewnym, że ktoś tam jest z teleskopem wycelowanym w niebo, a w noc
    szczytu Perseid było tam niemal astro-party

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    Nieprzekombinowane i poprawne zdjęcie. Duży progres w zakresie naświetlenia.
    To głownie zasługa otrzymanej pomocy od Ciebie i Greg77

Dziękuję za odwiedziny i komentarze!
    Pozdrawiam

Domyślnie

Rzeczywiście miejsce przednie. Zdjęcie poprawne i podoba się...
    NIKON

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów