Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie G-Data czy naprawde taki och ach?

Witam. Sończyla mi się subskrybcja na Norton 360. Chciałem zakupic Eset Internet Security 6 i........ gdziekolwiek póde do sklepów komputerowych kazdy ze sprzedaców zachęca mnie do zakupu G Data Internet Security 2014. Czy naprawdę jest taki super???
    chciałbym sie doradzic osób które maja go, znaja sie na kompach, czy jest wart polecenia. Chcialem osobisice zakupic NODA IS6.
    Takie tam starocie

Domyślnie

Było ostatnio coś o antywirusach i firewallach: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=235228
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Wciskają, bo prawdopodobnie im za to płacą, albo byli na 10 szkoleniach z G-Data. Moim zdaniem nie należy się tym co mówią przejmować za bardzo. tak jak tym, że sony Alpha jest najlepszą lustrzanką na rynku.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Ja się wprawdzie na tym nie znam, ale od zawsze używam Nod'a (tzn. ESS), bo to właśnie ten program kiedyś polecali i to on wygrywał w rankinga.
    Teraz mogło się coś zmienić, ale jakoś G Data jako lider rynku antywirusów.... to coś mi nie pasi.
    Ja kupiłem 6 miesięczną subskrypcję na ESS za 15 zł (podejrzewam, że gość który tym handlował kupił dużo jakieś tam gazety bo kiedyś dodawali ten program) i wszystko działa pięknie.

Domyślnie

Norton czy Kaspersky?
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Mam od lat G-data - nie narzekam
    Narzekałem na nortona i to BARDZO
    Na laptopie mam kasperskiego - G-data jakos bardziej mi się podoba

Uprawnienia umieszczania postów