Szukaj
Całkiem przyjemnie wyszło.
robak, robak_wroc
pelny klatek i niepelny klatek
a na łódkę się nie dało? [tylko u mnie skóra jest szara.. przy pinupie średnio to wygląda]
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
E tam oklepane... A co nie jest oklepane? Jak dla mnie to tu na forum jakaś odskocznia. W Google i tak wszystko jest
Dla mnie najlepsza trójka, potem dwójka. Piątka ciekawa, a szóstka oryginalna z tym skosem. Najmniej podchodzą mi ogólnie 1 i 4. Bonus też jakoś mi nie leży, ale to chyba kwestia rekwizytów
Obróbka równa, zdjęcia czyste i ostre. No i czerwień ust podkreślona, w ogóle modelka jest dobrze ubrana do tematu![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
2 i 5 biorę w ciemno. Najbardziej mi się podobają.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Aparat
Dzięki za komentarzeszary odcień skóry mógł pozostać przy wyciąganiu cieni, choć starałem się żeby nie było widać, ale dzięki za uwagę!
![]()
dla "modelki" była to pierwsza sesja w życiu. Ale 17-letnia Agata poradziła sobie dobrzeCo do stylistyki, to sam dobierałem ubrania, włosy i makijaż to sprawka mojej narzeczonej.
Miejscem sesji była marina w Ślesinie (niedawno był tam koncert Radia Zet na zakończenie lata "Europa to My"). Na łódke nie próbowaliśmy wchodzić, bo było jeszcze przed 6 rano i właścicieli nie było, a samowolki nie chciałem robić
Kolorki starałem się jak najbardziej zbliżyć do siebie w całym secie, choć mogą się trochę różnić, bo zdjęcia były robione na zmianę d5100+35/1.8 lub d200+50/1.8.
Podoba mi się światło. Tonacja... W moim guście. Ładna pin-upowa seria , dobrze dopasowana modelka do tematyki
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami