Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

a czy ktos z uzywajacych tabletu jest leworeczny? bo mnie to ciekawi wlasnie... ja jestem mankut, ale myszke potrafie obslugiwac tylko prawa reka (co jest swietne bo np. moge rownolegle cos robic na kompie i np. pisac). zastanawiam sie jak by to bylo z tabletem - piorka prawa reka w zyciu nie obsluze, ale z drugiej strony nie wiem, jak bedzie z przyzwyczajeniem do pracy lewa reka z piorkiem jak myszka.. a moze dzialac na raz tablet + myszka (a trzecia reka skroty klawiszowe :/ )?

Dzieki za info
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Działa jednocześnie.
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

Al - a może zabij myszkę, i jak nie będziesz miał po co sięgać to się przyzwyczaisz

Domyślnie

Niestety musiałbym wywalić w kosmos też kilkanaście innych które leżą obok A poważnie to właśnie pracuję nad nim przy legalnym trialu Adobe E. 5.0 i idzie mi coraz lepiej
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Na początku ustaw sobie tip feel na soft, wtedy dotknięcie tabletu=klik. Dla osoby, która oswoi tablet mysz staje się śmieszną popierdółką używana przez lamerów. Na początku nie jest łatwo - ale per aspera ad astra

Domyślnie

i oby tak dalej , też się powoli przymierzam do tabletu ( miałem kiedyś pentagrama ale wtedy jeszcze nie miałem cyfry ) przy okazji fajne nowe określenie "legalny trial"
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Ustawianie tabletu, zeby rysowal dopiero po nacisnieciu przycisku to chyba hardcore
    Jesli potrafisz mapisac cos dlugopisem na kartce, to i piorkiem dasz rade Przeciez to ta sama zasada.
    Ja np. uzywam tabletu do wszystkiego, myszy uzywa moja corka (tablet przed nia chowam).

Domyślnie

Najpierw zobacz na ich stronie
    http://www.wacom.com/productsupport/select.cfm
    czy nie ma nowszych strowników niż te, które są na CD.
    Miałem kilka razy problemy z dziwnym zachowaniem i dopiero najnowszy sterownik to poprawił.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Najnowsze mam wprost ze strony. Jeszcze tylko te odległości mnie drażnią bo naprawdę muszę tym piórkiem odejść na kilka ładnych centymetrów żeby nie tykał mi kursor...a nigdzie nie mam możliwości tej czułości ustawić... ale Al Walczy !
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    Najnowsze mam wprost ze strony. Jeszcze tylko te odległości mnie drażnią bo naprawdę muszę tym piórkiem odejść na kilka ładnych centymetrów żeby nie tykał mi kursor...a nigdzie nie mam możliwości tej czułości ustawić... ale Al Walczy !
    Właśnie ma tykać. Nie próbuj robić myszki z tabletu, tylko zacznij myśleć wacomistycznie!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów