Szukaj
Rafał - jak zwykle piękna przemyślana fotografia przyrodnicza osadzona w realiach środowiska - gratuluję
4 - wymiata plastyką ujęcia
pozdrawiam
Bardzo ladne, ja dla siebie wybiore zaciekawiona Klaskawke![]()
Canon
kląskawka i dla mnie najlepsza
K-5 IIs, S5 Pro
Wszystkie b.dobre , z wskazaniem na 3 i 4.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Cały set na wysokim poziomie, ale kląskawka najbardziej mi się podoba jakościowo, kadrowo i kolorystycznie.
Bardzo Wam dziękuję za cenne uwagi w końcu od Was się uczę. Miło się robi na duchu i sercu jak przeczyta się takie słowa. A fotografia przyrody pochłonęła mnie kompletnie więc świadomość, że moje foty to nie taki całkowity gniot pokrzepia i motywuje ojjj bardzo motywuje. Pozdrawiam Serdecznie.
Ja się przyczepię. Sprzęt super, a na 1,2,4 brakuje ostrości/detalu. Unikałbym nieba i bałaganu. Kompozycja ok. wszystkich.
Najlepsza 3 mimo "traw".
Pozdrawiam lubuszanina
D....,TC-14II
Dzięki za opinię
Wiesz co no dałeś mi do myślenia bo co do 1 masz rację szału z ostrością nie ma ale 2 i 4 serio uważasz, że są nie ostre ? Ja już zgłupiałem czy mam coś ze wzrokiem czy mi się wydają wystarczająco ostre![]()
Może jeszcze ktoś zweryfikuje bo ja mam oczopląs od ciągłego wpatrywania się![]()
Jeżeli faktycznie nie ostre to popracuję nad tym bo może mam lekki BF lub FF z nową puszką.
Skontaktuj się z nami