Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kormoran

Domyślnie

Świetne światło ! Zdjęcia niemalże doskonałe w moim odczuciu. Dlaczego niemalże ? Bo 1-ka może się podobać bez większych zastrzeżeń, a 2-ka ... Co moją uwagę przykuwa i wzbudza zazdrość, to wspaniały błysk światła na dziobie, a co mnie wkurza to ciasnota kadru. Biedny kormoran nie tylko nie poleci, ale trudno mu oddech złapać. Mimo tego ... wspaniałe.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Miejscowość

Domyślnie

Dokładnie jak przedmówca - w większym kadrze bym zobaczył kormorana, szczególnie ta 2. - dla mnie on się tam dusi.

Domyślnie

taaak, światło przepiękne. Co do kadru na 2-ce już wiesz A błysk na dziobie bezcenny
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Super Tomku - fakt mogło być ciut szerzej
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Panowie , bardzo dziękuję za komentarze i uwagi.Ciesze się ze fota przypadła Wam do gustu.
    Co do ciasnoty kadru to niestety nie miałem możliwości nic zmienić - obiektyw stałka i nie miałem za sobą miejsca aby się cofnąć.
    Pozdrawiam

Domyślnie

1, fajnie podświetliło skrzydła.

Domyślnie

Swiatelko sliczne zlapales. Oba zdjecia piekne, fakt ciasnawo ale ale biore je i tak
    Canon

Domyślnie

Przepraszam Panowie, Tomku, prawdopodobnie mam zryty gust i poczucie smaku, ale ... mi te zdjęcia jakoś szczególnie się nie podobają. Kadr jest poprawny, ale światło, sytuacja czy sceneria nie zachwyca.
    Ot zdjęcie, ale nie na miarę fotografa z wieloletnim doświadczeniem.

Domyślnie

A mi się podobają No szkoda, że 2 nie jest szersza
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów