Mogło być dobrze, gdyby model się tak nie napinał. Co to za ogniskowa, że go tak przerysowało? Prócz tego zauważalny klimat, na plus.
Szukaj
Mogło być dobrze, gdyby model się tak nie napinał. Co to za ogniskowa, że go tak przerysowało? Prócz tego zauważalny klimat, na plus.
D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd
problem w tym że go nie przerysowało. On na serio ma duże łapy![]()
Chyba duzych lap nie widzialesTo przerysowanie raczej wynika z tego, ze dal barki do tylu, klate napial (a ze slabo zrobiona to smiesznie miesien sie ulozyl) i wyszlo jak wyszlo - domyslam sie, ze pod plecy mozna mu wsadzic worek cementu przy tej pozie
![]()
Mi to przypomina jakby Pan czekał na Panią za stodołą...![]()
A tak na poważnie, to jest to dosyć ciekawa fotka, dobrze, że są te numerki białe przy głowie na deskach. Niezłe...
"Nikon"
A ja bym stanął bardziej pod kątem do ściany tej stodoły(?) i powiedział modelowi żeby się tak dziwnie nie naprężał; brak mi luzu ale kolory bdb.
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
A mnie to wygląda na odpoczynek po robocie. Lekki uśmiech na twarzy, rączki w kieszeniach, luzik... Btw, nikt nie widzi, że opiera się o wagon?
Kolory na +, jest klimacik.
pozdr,
kris
Wagon? Nie pomyślałem. A luziku jednak nie dostrzegam; facet nienaturalnie się napina... Zresztą, jak to facet![]()
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Zdjęcie nie jest złe, tylko po co ta napinka ? To jedyny aspekt który psuje tą fote.
Też po wejściu do wątku miałem pytać czy analog, widzę że wszyscy wyczuli dawny klimat. Ogólnie na +.
Skontaktuj się z nami