Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: ...

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Mogło być dobrze, gdyby model się tak nie napinał. Co to za ogniskowa, że go tak przerysowało? Prócz tego zauważalny klimat, na plus.
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

problem w tym że go nie przerysowało. On na serio ma duże łapy

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Chyba duzych lap nie widziales To przerysowanie raczej wynika z tego, ze dal barki do tylu, klate napial (a ze slabo zrobiona to smiesznie miesien sie ulozyl) i wyszlo jak wyszlo - domyslam sie, ze pod plecy mozna mu wsadzic worek cementu przy tej pozie

Domyślnie

Mi to przypomina jakby Pan czekał na Panią za stodołą...
    A tak na poważnie, to jest to dosyć ciekawa fotka, dobrze, że są te numerki białe przy głowie na deskach. Niezłe...
    "Nikon"

Domyślnie

A ja bym stanął bardziej pod kątem do ściany tej stodoły(?) i powiedział modelowi żeby się tak dziwnie nie naprężał; brak mi luzu ale kolory bdb.
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

A mnie to wygląda na odpoczynek po robocie. Lekki uśmiech na twarzy, rączki w kieszeniach, luzik... Btw, nikt nie widzi, że opiera się o wagon?

Kolory na +, jest klimacik.

pozdr,
    kris

Domyślnie

Wagon? Nie pomyślałem. A luziku jednak nie dostrzegam; facet nienaturalnie się napina... Zresztą, jak to facet
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Zdjęcie nie jest złe, tylko po co ta napinka ? To jedyny aspekt który psuje tą fote.

Domyślnie

Też po wejściu do wątku miałem pytać czy analog, widzę że wszyscy wyczuli dawny klimat. Ogólnie na +.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów