Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Oryginał z 1991 roku. Ustawił się niewyjściowo - to fakt, ale może kiedyś się jeszcze pojawi w okolicy. Fajnie by było go ustrzelić w ruchu
    To czemu ma blotniki z okraglymi kierunkami (jak w SE30)? Z tego co ja wiem to 1991 kieruny byly prostokatne i byly w zderzaku Ale kij z tym, fura nawet jak skladak (ale oczywiscie moge sie mylic bo sie nie znam na Lambo, chociaz powinienem bo to VAG ) to i tak jest piekna

Domyślnie

No to dla wielbicieli modelu w ramach bonusu dorzucę fotki jeszcze jednego diabła, z którym miałem styczność

7.

8.

9.

10.

11.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Ależ diabły! No i kolorki ekstra
    Kurczę.. aż nie spodziewałbym się, że 458 tak masywnie się prezentuje w stosunku do Diablo, gdzie samo Diablo jest dosyć potężne, a 458 wydaje mi się małe
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Andorian
    Gość

Domyślnie

...powiem szczerze że z tak przypałowego koloru i tak wiele się nie da zrobić....chyba już biały byłby lepszy, ale widocznie właściciel lakier dostał w gratisie lub może mu dopłacili. Fotki fajne ale niestety kolor auta wszysko psuje

Domyślnie

Wszystkie zdjęcia ładne i trudno o faworyta
    5/8/11 kadrowo najbardziej mi pasują .

Domyślnie

Dzięki za wszystkie komenty
    Skoro temat powrócił, to dorzucę jeszcze coś w ramach bonusu Diablo w wersji Roadster. Z tym, że: to jest replika. Samochód, który wygrał wiele konkursów-naprawdę robi wrażenie na żywo. Zetknąłem się już z nim kilka razy, więc prezentuję poniżej mały foto-mix.

12.

13.

14.

15.

Spotkałem na swojej drodze jeszcze jedno Diablo oryginał - czerwone, ale niestety fotki gdzieś mi wcięło
    Także póki co temat Diablo uważam ze swej strony za wyczerpany ...póki co

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Polara tylko muszę dorwać, bo znów mordka z gwintem inna, niż w reszcie szklarni - teraz 67mm potrzeba
    kup pan se polara z mocowaniem cokina i problem z mordka bedzie z glowy. samego polara polecam hi-techa. ja tez swego czasu meczylem sie z gwintami, teraz mam swiety spokoj
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Jakim obiektywem cykasz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Jakim obiektywem cykasz?
    Oj, różnymi Fioletowy to w większości 35 f/1.8 + T 18-270 tam, gdzie 35 była za wąska - czyli z boku.
    Niebieskie jest całe robione T 18-270, z tym, że na trawce z polarem, na drodze bez.
    Pomarańczowe fotki statyczne to T 17-50 2.8, fotka na drodze to znów T 18-270. Z "krótkich" obiektywów mam jeszcze 50 f/1.8 ale akurat żadne Lambo się na nią nie załapało

Domyślnie

Biorę zdjęcia 9 i 8 (w takie kolejności). Szczególnie 9 przypadła mi do gustu, przyjemnie wyszły kolorki, niebieski diabeł na zielonej trawce

PS. Co do polara, ja np. używam jednego 77mm z pierścieniami redukcyjnymi na 72, 58 i 52mm. Tylko i aż 3 pierścienie załatwiają temat w mojej szklarni i nie są tak kłopotliwe w użyciu jak by się mogło wydawać.
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów