Szukaj
Ostatnio edytowane przez popi ; 08-09-2013 o 15:52
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Uwielbiam zdjęcia w kontrowym świetle, te tez są b.dobre.
Eleganckie sylwetki, bardzo lubię
Dla mnie jedynka, ten błękit jest super.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Dzięki
Sławol, chciałem obejrzeć Twojego "cmentarnego kotka" ale net mi tak muli, że zobaczyłem tylko fragmenty kamieni; mam nadzieję, że koteczek ma zębicha jak "cmentarna hiena"
PS. Przez kompresję (?!) coś dziwnego powstało wokół sylwetek (szczególnie na "kolorowym" zdjęciu)...
O, dobrze wiedzieć. Zajrzę do tych fotek potemDziękuję!
Nie, kot jest zwykły, ale okoliczności zachęciły do tytułu
P.S. Ostatnio widziałem na starszym laptopie Acera swoje kolejowe foty... Tam dopiero na matrycy cyrki się działy, ale u siebie jakoś na LCD nie widzę![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Eee, ja pisałem o swoim kolorowymU Ciebie wszystko jest ok a u mnie jakieś dziwne "artefakty" widzę dookoła sylwetek na swoim monitorze.
Ależ ja Ci wierzę i dziękuję za zwrócenie uwagiNie prasuję jakoś koszmarnie zdjęć do jpg
Ty widzisz artefakty. Znajomi wczoraj albo nie widzieli nic albo delikatne "jakby lekko miękko" wokół kota. Obstawiam, że to kwestia wyświetlania, ale przyjrzę się dokładnie na przyszłość![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Dwójka jest świetna (to chyba zboczenie wystawowo - kynologiczne)! Dobry pomysł na zdjęcia, wykonanie też ok.
PS Młody pięknie się prezentuje. I śmieszny ma ten czubek ogona![]()
Ostatnio edytowane przez bognik ; 09-09-2013 o 11:21
Kobieta z Sonnarem też może
Aaa, to pomysł Olivii żeby psu coś z lwa zostawić
Dzięki!
PS. Zastanawiałem sie czy nie wyciąć "samolotu" nad moją głową ale patrząc na linię którą wyznacza smycz i kierunek w którym ustawiłem psa pomyslałem, że fajnie nawiązuje do tematu; choć moge się mylić![]()
Ostatnio edytowane przez popi ; 09-09-2013 o 13:07
Samolot pasuje, zostaw go![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Skontaktuj się z nami