Szukaj
Nikon
wuwuwukropkakom
Widać pasję zarówno u fotografującego, jak i mechanika. Jeśli to chciałeś przekazać, to ci się udało. Bdb dobrana perspektywa i kadr. Przewód w lewym górnym - rewelacja. Obróbka również OK, więc tylko pogratulować.
Nie wiem, co napisać.
Ten przewód od kompresora trochę za bardzo uwagę odwraca. Ale generalnie zdjęcie klasa![]()
Przewód ożywia... było by za mdło bez niego !!! Świetna fotka !!! Brawo.
"Nikon"
bardzo na plus!
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
wszystko już zostało napisane, rewelacja![]()
D90
Przewód bardziej na plus niż minus. Natomiast to coś jasnego odbijające światło po lewej od głowy - już na nie. Dobra praca.
Bardzo dobry portret. Taki normalny, ludzki, zwyczajny, aż czuć tutaj tylko samą fotografię. Widać człowieka i jego otoczenie - miejsce pracy. Dobry kadr, dobre światło, sympatyczna twarz. Ten kabel po prawej faktycznie dobrze wisi
Gratuluję! Będę się wzorował![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Zdjęcie bardzo dobre, czepiać mozna sie tylko na siłę. Brakuje mi tylko rzeczy podstawowej w każdym warsztacie, mianowicie plakatu z "gołą babą" na ścianie![]()
Fajny portret, faktycznie przewod troszke przeszkadza (moglby byc dalej poza GO). Golej babki tez brakujeDalbym odrobinke wiecej dolu bo jakos mi ciasno przy lokciach. Calosc na duzy +.
Skontaktuj się z nami