Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tol2di Zobacz posta
    zastanawiam się nad zakupem jakiegoś kompaktu
    A juz myslalem, ze chcesz kupic kompakt
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Ale rozważam też inne możliwości
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tol2di Zobacz posta
    Samsung NX1000 wygląda ciekawie a jak się do niego ma Nikon 1 tu mógłbym na upartego podpiąć szkła od Nikosia np teleobiektyw po kupnie adaptera.
    Pytanie czy wolisz słabszy od konkurencji sprzęt, tylko dlatego, że mozesz podpiąć jakies obiektywy. Przypomnę tylko że chcesz kupić coś małego, więc jesli byś gdzieś miał brać te podczepiane kolubryny, to twój zestaw gwałtownie traci na kompaktowowści. Równie dobrze możesz wtedy zabrać lustro. No i jak często wykorzystasz taki zestaw z teleobiektywem - pewnie kilka razy jak to bywa w przypadku kupowania czegoś na zasadzie, że się przyda i jest opcja niż gdy jest rzeczywiscie na to zapotrzebowanie.
    Völkchlor

Domyślnie

Podejrzewam że tylko kilka razy w domu chcąc sfocić ptaka lub inne dzikie zwierzę łażące w okolicy, bo tachanie czegoś więcej odpada w góry. W tym momencie noszę ze sobą tylko lustro analogowe (lżejsze niż lustro cyfrowe z zoomem 18-70) z podpiętym szkłem 35mm i mi to wystarcza choć czasem 60mm by się przydało ale waga tego zestawu robi się większa.
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

x20, tylko chyba się już w cenie nie mieści...
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Fajny ten X20 spodobał mi się a orientuje się ktoś jak działa symulacja materiałów odwracalnych Provia, Velvia
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Potraktuj to jako posiadanie przez Fuji praw do używania tych nazw
    Völkchlor

Domyślnie

No tak czyli taki bajer który nic nie daje, szkoda bo lubię Provię i Velvię.
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

nie mowię ze nic nie daje, ale jak się fociło na velvii i provii to raczej ekhem..
    Völkchlor

Domyślnie

Ja cały czas slajdy robię na wycieczkach lustrem , ale teraz wpadłem na pomysł kompakt lub coś z dalmierzy cyfrowego do pstryków, a slajd do krajobrazu i jakiś ciekawszych ujęć na szlaku z grupą

edyta:

A tandem Dalmierz analogowy i cyfrowy by mnie ucieszyły całkowicie
    Moja Galeria | Mój Blog

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów