Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Z dedykacja......

.....dla Slawol

Bielik afrykanski

Pozdrawiam
    Maryla
    Canon

Domyślnie

Ależ mi miło za takie wyróżnienie, dziękuję

Przepiękny ptasior! Zdjęcie trafione w miarę warunków, ale moment z wodą dobry. No i ładnie się rozłożył ze skrzydłami.

Lubię także orła przedniego i bielika zwyczajnego. No i bielika amerykańskiego

P.S. Gdzieś tam kiedyś czytałem o różnicach pomiędzy orłami a bielikami. I że te drugie należą do jastrzębiowatych/myszołowów, czy jakoś tak... Prawda to? Nie jestem wielkim znawcą ptaków i muszę doczytać dokładnie.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta

P.S. Gdzieś tam kiedyś czytałem o różnicach pomiędzy orłami a bielikami. I że te drugie należą do jastrzębiowatych/myszołowów, czy jakoś tak... Prawda to? Nie jestem wielkim znawcą ptaków i muszę doczytać dokładnie.
    Prawda

Domyślnie

Dzieki sama nie wiem jak udalo mi sie zrobic te zdjecia (znalazlam jeszcze jedno) ptak szybki jak blyskawica Na 8 przelotow te dwa zdjecia z ptakiem, okolo 30 to woda z kawalkiem piora lub bez Wiem, ze jakosciowo nie sa najlepsze, robione pod ostre slonce ale i tak sie ciesze, ze je mam

I druga fotka

Pozdrawiam
    Maryla
    Canon

Domyślnie

Drugie także dobre, jak na te warunki, ładnie mu ogon podświetliło.

Cytat Zamieszczone przez kulama
    Wiem, ze jakosciowo nie sa najlepsze, robione pod ostre slonce ale i tak sie ciesze, ze je mam
    I to jest bardzo ważne: Ty masz, a ktoś inny nie. Nie, nie że nie ma tego ptaka - nie ma takiego ujęcia. Czasami warunki, czasami przypadek/szczęście. No ale ktoś ma szczęście, a ktoś nie ma w ogóle zdjęcia. Za to ponarzekać można zawsze

@Atum - dziękuję Ci bardzo.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Uprawnienia umieszczania postów