Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pień

Domyślnie Pień

Witam i Zapraszam

Uploaded with ImageShack.us
    Ostatnio edytowane przez target_xx ; 04-09-2013 o 20:33 Powód: Zmiana

Domyślnie

hmm, generalnie zdjecie jest wporzo jak drągala. jak mam sie czepiac to troche ciasno, krok w tył by nie zaszkodził, no i ten niefortunny prawy górny narożnik przeraża swoją niewiedzą o egzystencji na siłę
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Nie jest zle, ale jak wspomniano ten naroznik nie jest ciekawy, dodatkowo nie pasuje mi ta jasnosc pierwszego planu, brakuje mi spojnosci nieba z dolem.
    Czy to Youghal to jest to o czym mysle? Jedyna plaza w Irlandii z falochronami?? Planuje tam w koncu pojechac...

Domyślnie

Zdjęcie wydaje się być nieco przekombinowane w kadrze jak i w metodzie jego zrobienia, czyt. z użyciem lampy. Niemniej jednak w jakiś sposób jest ciekawe, właśnie przez swoją inność. Obróbka nie jest perfekcyjna ale zła również nie jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    Zdjęcie wydaje się być nieco przekombinowane w kadrze jak i w metodzie jego zrobienia, czyt. z użyciem lampy. Niemniej jednak w jakiś sposób jest ciekawe, właśnie przez swoją inność. Obróbka nie jest perfekcyjna ale zła również nie jest.
    W rzeczy samej, do tej opinii jest mi najbliżej.
    Kolorami nawet fajnie to gra, natomiast spójność jest tak trochę na ostrzu noża, może właśnie dlatego trudno tu przejść obojętnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Tak, dokladnie to jest nasza plaza z falochronamiNo i zapraszam do nas! Wlasnie sie tak zastanawialem nad tym prawym gornym rogiem czy go nie usunac, ale jakos mi tam czegos brakuje (moze wiecej chmur?) i postanowilem to tak zostawic. Co do obrobki, wiem staram sie jak tylko moge, ale mysle ze z czasem bedzie lepiej! Dzieki za komentarze do zdjecia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez target_xx Zobacz posta
    No i zapraszam do nas!
    Nie mow, nie mow...wybieram sie tam, odezwe sie wczesniej to sie spotkamy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie mow, nie mow...wybieram sie tam, odezwe sie wczesniej to sie spotkamy
    Spoko, bo naprawde warto! pozdro

Uprawnienia umieszczania postów