Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Krowy...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie obraź się ale..., takie trochę wtórne to zdjęcie. Niby nie jest źle, ciągle te same efekty kolorystyczne co po tych piwkach, o których już gdzieś wspominałeś ale mój odbiór jest taki jak spod znaku "ile można jeszcze pstrykać tych mniej wyrazistych skał czy łódek w tej samej scenerii..."

Miałeś dużo lepsze ujęcia a to wrzucone tak trochę na odczepkę. Ja ze swej strony przynajmniej, tak to interpretuję.

Domyślnie

Sezon mgieł rozpoczęty. Jakoś mi się nie nudzą takie obrazy, w Twoim wykonaniu Michale mają tę naturalność, którą tak łatwo zgubić manewrując suwaczkami. Dla mnie bardzo dobrze pod każdym względem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    Nie obraź się ale..., takie trochę wtórne to zdjęcie. Niby nie jest źle, ciągle te same efekty kolorystyczne co po tych piwkach, o których już gdzieś wspominałeś ale mój odbiór jest taki jak spod znaku "ile można jeszcze pstrykać tych mniej wyrazistych skał czy łódek w tej samej scenerii..."

Miałeś dużo lepsze ujęcia a to wrzucone tak trochę na odczepkę. Ja ze swej strony przynajmniej, tak to interpretuję.
    W żadnym wypadku nie ma takiej opcji abym się obrażał
    Każdy ma prawo do własnej interpretacji.

Natomiast stwierdzenia o wtórności i robieniu czegoś na odczepkę są po prostu nie na miejscu.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Uprawnienia umieszczania postów