Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Zielony

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zielony

Morze Bałtyckie, Jastrzębia Góra, 2013

Dziękuję

Domyślnie

Wygląda troche jak z Instagrama. Kadrem ameryki nie odkryłeś ale jest i tak przyjemne w odbiorze.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Jak polskie morze to albo kamienie, albo badyle, albo resztki falochronu z koniecznie rozmytym morzem. Tu akurat kamienie w bajkowych kolorach co powoduje, że całość sprawia wrażenie jak by to nie było morze. W kategorii krajobraz morski tego nie kupuje, w kategorii grafika jest świetne.
    "Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"

Domyślnie

Ja tam kupuję jako całość, fajnie wyszło. Winieta w środkowej części z prawej strony kadru ciut za mocna ale można przymknąć na to oko

@IcyMan - jakie Twoim zdaniem @piotrekjeczen powinien przywieź zdjęcia znad morza? Drzew, ludzi, architektury? Jedziesz nad morze by pstrykać muszelki czy też w góry by szukać i robić zdjęcia wody?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz.m Zobacz posta
    Ja tam kupuję jako całość, fajnie wyszło. Winieta w środkowej części z prawej strony kadru ciut za mocna ale można przymknąć na to oko

@IcyMan - jakie Twoim zdaniem @piotrekjeczen powinien przywieź zdjęcia znad morza? Drzew, ludzi, architektury? Jedziesz nad morze by pstrykać muszelki czy też w góry by szukać i robić zdjęcia wody?
    Znad morza kolega może sobie przywieźć co chce przecież ja mu nie bronie robić zdjęć z motywem jaki sobie wybrał?
    Wyraziłem swoją opinię, że zdjęcie jest świetne ale w kategorii np. grafika.
    "Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"

Domyślnie

Ok, byłem po prostu ciekaw

Uprawnienia umieszczania postów