Sezon mgieł rozpoczęty. Jakoś mi się nie nudzą takie obrazy, w Twoim wykonaniu Michale mają tę naturalność, którą tak łatwo zgubić manewrując suwaczkami. Dla mnie bardzo dobrze pod każdym względem.
Szukaj
Sezon mgieł rozpoczęty. Jakoś mi się nie nudzą takie obrazy, w Twoim wykonaniu Michale mają tę naturalność, którą tak łatwo zgubić manewrując suwaczkami. Dla mnie bardzo dobrze pod każdym względem.
LED ZEPPELIN
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Fakt, ze jak zobaczyłem zdjęcie to nie musiałem patrzeć kto jest jego autoremMgiełki, góry i już wiadomo
Praca jak zwykle świetna. Chociaż najbardziej lubię Twoje zdjęcia robione w zimę. Dość często wchodzę na Twoja stronę żeby właśnie je oglądać. Pozdrawiam.
I kolejne "sztandarowe" laseryczyli kawałek dobrej fotografii
![]()
Ach te Twoje lasery... nawet mućki fajnie się w nich prezentują![]()
Jak zawsze świetnie.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Lubię bardzo Twoje obrazy Michale
Szczególnie te z szerokiego da się rozpoznać,że to z Twojej ręki![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Zawsze jak otwieram twojego posta to wiem że będzie: mgiełka, pagórki, gra cieni, wczesna godzina..
kolejny raz to samo.... czyli bardzo wyskoki poziom artystyczny fotografii.
Tylko pozazdrościć![]()
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
pieknie jak zwykle, a co do tytulu..........coz przy okazji piekny minimalizm
d90+n18-105, s10-20, t90 2.8/ d800+n14-24, t24-70vc 2.8, t70-200vc 2.8, n50g 1.4
mozna sie patrzec bez konca
Skontaktuj się z nami