Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Krowy...

Domyślnie

Sezon mgieł rozpoczęty. Jakoś mi się nie nudzą takie obrazy, w Twoim wykonaniu Michale mają tę naturalność, którą tak łatwo zgubić manewrując suwaczkami. Dla mnie bardzo dobrze pod każdym względem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K. Lomax Zobacz posta
    Nie obraź się ale..., takie trochę wtórne to zdjęcie. Niby nie jest źle, ciągle te same efekty kolorystyczne co po tych piwkach, o których już gdzieś wspominałeś ale mój odbiór jest taki jak spod znaku "ile można jeszcze pstrykać tych mniej wyrazistych skał czy łódek w tej samej scenerii..."

Miałeś dużo lepsze ujęcia a to wrzucone tak trochę na odczepkę. Ja ze swej strony przynajmniej, tak to interpretuję.
    W żadnym wypadku nie ma takiej opcji abym się obrażał
    Każdy ma prawo do własnej interpretacji.

Natomiast stwierdzenia o wtórności i robieniu czegoś na odczepkę są po prostu nie na miejscu.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Fakt, ze jak zobaczyłem zdjęcie to nie musiałem patrzeć kto jest jego autorem Mgiełki, góry i już wiadomo Praca jak zwykle świetna. Chociaż najbardziej lubię Twoje zdjęcia robione w zimę. Dość często wchodzę na Twoja stronę żeby właśnie je oglądać. Pozdrawiam.

Domyślnie

I kolejne "sztandarowe" lasery czyli kawałek dobrej fotografii

Domyślnie

Swietnie pokazane jak zawsze, pozdrawiam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Ach te Twoje lasery... nawet mućki fajnie się w nich prezentują
    Jak zawsze świetnie.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Lubię bardzo Twoje obrazy Michale

Szczególnie te z szerokiego da się rozpoznać,że to z Twojej ręki
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Zawsze jak otwieram twojego posta to wiem że będzie: mgiełka, pagórki, gra cieni, wczesna godzina..
    kolejny raz to samo.... czyli bardzo wyskoki poziom artystyczny fotografii.
    Tylko pozazdrościć
    „Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."

Domyślnie

pieknie jak zwykle, a co do tytulu..........coz przy okazji piekny minimalizm
    d90+n18-105, s10-20, t90 2.8/ d800+n14-24, t24-70vc 2.8, t70-200vc 2.8, n50g 1.4

Domyślnie

mozna sie patrzec bez konca

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów