Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Boska Angelika

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Boska Angelika

Jedno z ostatniego pleneru na początek...niedługo kolejne jak się spodoba

1.

Domyślnie

spojrzenie modelki mnie troche wnerwia

Domyślnie

Bardzo się podoba! Fajne b&w, ładne światło, no i modelka również trzyma poziom

Domyślnie

Świetne zdjęcie, pod wieloma względami. Światło genialne, tylko wydaje mi się że mogło go być więcej na twarzy. Ale nie jest to minus . Konwersja taka jak lubię - wzorowa. Modelka śliczna, z pięknymi nogami i spojrzeniem, które na pewno jeszcze ujrzymy. Jedyną rzeczą, do której można by się przyczepić są krzywe schody. Jakoś tak odruchowo obróciłem głowę aby je wyprostować. Ale nie jest to moim zdaniem problem. Super praca i dawaj więcej

Domyślnie

Hehe - teraz już wiemy na kim wzorowałeś oczy w twoim avatarze
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Noga jest jaśniejsza od twarzy, wiem że tak miało być bo to główny punkt zdjęcia ale różnica jest imho zbyt duża.

Kadr i szczegóły jak zwykle super!

Domyślnie

Nie no naprawdę??!! Robert bez jaj....twarz rozjaśniłem na tyle, na ile jest to moim zdaniem odpowiednie. To zdjęcie robi noga i udo. Włosów nie widać, bo zbyt ciemne, prawa ręka zbyt ciemna, usta Jej musiałem przymknąć bo były lekko rozchylone.
    Schody są krzywe, ale chyba pasują z krzywizną ułożenia modelki...nie wiem nie wiem..... ja myślę, że to jedno z moich lepszych zdjęć i cieszy mnie to
    Może do zobaczenia u Jacka tylko nie wiem czy jeszcze się wcisnę :/

Domyślnie

Dokładnie tak to widzę, tylko twarz strasznie odciąga wzrok, jak sobie przewinę stronę tak, że głowa jest odcięta, to noga wygląda zajedwabiście. Jak znów widać twarz to walczy z nogą o uwagę.
    Przyciemniłem sobie twarz do poziomu prawej ręki i wygląda moim zdaniem lepiej.

A z drugiej strony:
    Wrzuciłem zdjęcie na telewizor, żeby zobaczyć całe z większej odległości i wygląda super.

Dużo zależy od tego jak się je ogląda, mi się nie mieści całe na ekranie, widzę albo cięte pod kolanem albo obcięte od obojczyka w górę, dlatego przy oglądaniu środka (twarz do cięcia pod kolanem) brakuje na dole zakończenia i twarz odciąga uwagę.

Tak czy inaczej, rzeczywiście jak na Ciebie to super ;P :P

A do Jacka wbijaj koniecznie, nie może Cię nie być!

P.S. Schody OK, nie wiem o co chodzi z ich krzywością...

Domyślnie

Piękne zdjęcie. Nie potrafie wymyślić nic złego.
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Uprawnienia umieszczania postów