Oj! numer 2 świetny bardzo![]()
Szukaj
Numer 2 po prostu poprawny, tylko te przesuszone włosy... Numer 3 - czy to drzewo jest posmarowane klejem czy próbuje zwiazać się ze swoją ofiarą na siłę i rozpuścić jak rosiczka sokami trawiennymi ? Mina modelki i poza sugerują takie wydarzenie. W mojej opinii 3= kosz. 1 - jak modelka wyleczy ciężką chorobę skórną będącą skutkiem fantazji autorki to będzie dobrze.
Kurcze, nudnie będzie jak powiem że 2 wyrywa z fotela ...![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Wiedziałem, ze coś gdzieś miałem napisać... W tym temacie właśnie
Konkretów już dostałaś sporo, więc ode mnie krótko:
1 - ujęcie byłoby dla mnie ciekawsze, gdyby z lewej mur zniknął, ew. robił za cieniutką ramkę, dołożyłabyś prawej strony. Na twarzy coś tam z lewej (na zdjęciu z lewej) się dzieje i można by to delikatnie wygładzić,
2 - najlepsza, dla mnie to wygląda, jak okładka CD (zwłaszcza z napisem "TheKilla" w idealnym miejscu) Serio. Burza włosów to coś pięknego, ale prawa góra na zdjęciu jednak zbyt zmechacona, mogłaby być chociaż taka, jak lewa
Może lekko osłabiłbym światło na twarzy i dekolcie albo jakoś inaczej nad nim zapanował, żeby nie oświetlało całości jednakowo (i lżejszy, delikatniejszy cień by się wtedy pojawił). Kolory super, do tego bokeh mi się szalenie podoba tutaj,
3 - no to jednak najsłabsze z całego zestawu, ale ja tu widzę coś innego: nawiązanie do koloru drzewa - ubranie ciemne, włosy suche i takie "słomiane/leśne" dość (bez obrazy oczywiście), obróbka też ziemista i ciemna... O to chodziło? Bo niczego innego sobie tutaj dopowiedzieć nie umiem
![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Dziewczyna jest rewelacyjna. Najbardziej mi się podoba dwójka, ale resztę też bardzo przyjemnie się ogląda.
Wygrałem cukierka?Zamieszczone przez TheKilla
![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami