Szukaj
1 i 2 są świetne. 3 jakoś straciło przy nich.
robak, robak_wroc
pelny klatek i niepelny klatek
Drugie zdjęcie najlepsze z tych trzech.
2 sie podoba, ale: po pierwsze wydaje sie ze przestrzelilas ostrosc ( bardziej na wlosach na dole, znaczy uwzgledniajac kobiece atrybuty blizej nas) a po drugie wkurza mnie nieład na głowie - wręcz burza zmierzwionych włosów dookoła głowy.
Reasumując - modelka super, obiektyw daje rade (rozumiem ze to sigma 85?) fotograf troszke po macoszemu potraktowal sprawe.
2 sie podoba, ale: po pierwsze wydaje sie ze przestrzelilas ostrosc ( bardziej na wlosach na dole, znaczy uwzgledniajac kobiece atrybuty blizej nas) a po drugie wkurza mnie nieład na głowie - wręcz burza zmierzwionych włosów dookoła głowy.
Reasumując - modelka super, obiektyw daje rade (rozumiem ze to sigma 85?) fotograf troszke po macoszemu potraktowal sprawe.
Wywal trójkę, kadr zepsuty duszny strasznie, brakuje przestrzeni przed twarzą, do tego nietęga mina modelki, zdecydowanie odstaje od świetnej dwójki, do tego drzewo w lewo, modelka w prawo, całe zdjęcie wydaje się krzywe masakratorsko.
Dwójka super, brakuje tylko odrobiny ostrości na oczach, takie mętne się wydają..
Uwagi jak wyżej. Od siebie dodam tylko, że nie jestem przekonany do tak mocnego krycia teksturą twarzy na jedynce, jeżeli w ogóle. Dobre kolory (poza trójką, która rzeczywiście zbiera baty w tym zestawieniu).
Dwójka świetna, zazdroszczę modeliny, śliczna.
Trójka za Roberte.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Skontaktuj się z nami