Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: 3xMagda

Domyślnie 3xMagda

niektórzy poznali już Ją jako kelnerkę w sąsiednim wątku

3 niby podobne, niby różne... wracam pstryczkami do kolorów, rozkręcam się na jesień

klikalne

wszystkie doświetlane, yn przez parasolkę
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

1 i 2 są świetne. 3 jakoś straciło przy nich.
    robak, robak_wroc
    pelny klatek i niepelny klatek

Domyślnie

2 cacy.

La
    Gość

Domyślnie

2 sie podoba, ale: po pierwsze wydaje sie ze przestrzelilas ostrosc ( bardziej na wlosach na dole, znaczy uwzgledniajac kobiece atrybuty blizej nas) a po drugie wkurza mnie nieład na głowie - wręcz burza zmierzwionych włosów dookoła głowy.
    Reasumując - modelka super, obiektyw daje rade (rozumiem ze to sigma 85?) fotograf troszke po macoszemu potraktowal sprawe.

La
    Gość

Domyślnie

2 sie podoba, ale: po pierwsze wydaje sie ze przestrzelilas ostrosc ( bardziej na wlosach na dole, znaczy uwzgledniajac kobiece atrybuty blizej nas) a po drugie wkurza mnie nieład na głowie - wręcz burza zmierzwionych włosów dookoła głowy.
    Reasumując - modelka super, obiektyw daje rade (rozumiem ze to sigma 85?) fotograf troszke po macoszemu potraktowal sprawe.

Domyślnie

Wywal trójkę, kadr zepsuty duszny strasznie, brakuje przestrzeni przed twarzą, do tego nietęga mina modelki, zdecydowanie odstaje od świetnej dwójki, do tego drzewo w lewo, modelka w prawo, całe zdjęcie wydaje się krzywe masakratorsko.

Dwójka super, brakuje tylko odrobiny ostrości na oczach, takie mętne się wydają..

Domyślnie

Uwagi jak wyżej. Od siebie dodam tylko, że nie jestem przekonany do tak mocnego krycia teksturą twarzy na jedynce, jeżeli w ogóle. Dobre kolory (poza trójką, która rzeczywiście zbiera baty w tym zestawieniu).

Domyślnie

Dzięki za opinie
    Jednak co miejsce to inne gusta absolutnie 3 nie wywalam, nie po to robiłam:P

Jeśli chodzi o teksturę... Zawsze ją maskuję z twarzy
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Dwójka świetna, zazdroszczę modeliny, śliczna.
    Trójka za Roberte.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów