Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Motyw z Riomaggiore II

Ponownie uliczki liguryjskich miasteczek, zapraszam do oglądania i komentowania.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Co Ty z ta architektura....?! Fota swietna, ale obcialbym 0,5mm na gorze, bo kabel idzie rowno z koncem kadru i dziwnie to wyglada albo cala puszke z drutem bym maznal

Domyślnie

Dzięki. rzeczywiście trzeba było ciąć u gór pod puszka elektryczną. Nie zrobiłem tego, żeby zostawić górę latarni, ale ona i tak jest przysłonięta częściowo przez budynek, więc zysk z tego był niewielki .

Miałem nadzieję, że to zdjęcie będzie bardziej architektoniczne za sprawą - mzd ciekawych - płaszczyzn i przestrzeni utworzonych przez budynki, przejścia czy schody

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wzrok i tak idzie do ludzi, ze wzgledu na ten kontrast czarnej sutanny i jasnego swiatla w tuneliku Strit jak nic... Chociaz znowu chcialbym, zeby podeszli krok lub dwa, bo teraz dopiero wchodza w mocny punkt

Domyślnie

U, tu też jest super Ja uwag nie mam. Fajnie poukładane w kadrze, a i moment dobrze złapany.

Domyślnie

Dzięki . Do tematu może powrócę po wywołaniu negatywów, nie pamiętam czy tę i scenę z poprzedniego wątku zrobiłem też analogiem.

Uprawnienia umieszczania postów