Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Dziękuje Panowie,
    Zdaje sobie sprawę że obróbka nie musi się podobać, jak kto chętny zerknie w portfolio - zrozumie ( taki styl)
    ale taki ładny kontrastowy światłocień jaki widać na pierwszoplanowych kamieniach wskazuje na słońce co najmniej wyglądające z za chmur, podczas gdy na niebie widać co innego. Szara połówka, obróbka?
    To było jedno naświetlanie 1sek. , filtr na obiektywie ND 0.6 pełny i tyle magii
    Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Jak dla mnie ten światłocień jest trochę za kontrastowy jak na takie oświetlenie. Być może kontrast swoje zrobił. Ale powtarzam: "jak dla mnie" Grunt to mieć swój styl i tego się trzymajmy.
    Ostatnio edytowane przez skot ; 30-08-2013 o 10:24

Domyślnie

Tak jak napisał Greg77 , mokre kamienie robią swoje bez względu ile światła mamy.
    O to screen z nefa:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skot Zobacz posta
    Obróbka mistrzowska
    Ale najpierw porządnie naświetlona klatka, jak jest dobry materiał to i wynik końcowy cieszy.
    A fota fajna, pełna dynamiki zarówno w akcji jak i w kolorkach. Elegancko jest.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

wracam i wracam do tej pracy po raz kolejny.... nie przestaję zachwycać się światłami i dynamiką, zwłaszcza nieba - piękne
    pierwszy plan też elegancki i z detalem i w ogóle
    ale nie chce mnie opuścić wrażenie, że kompozycja "ciągnie" w lewo, poza tym linia horyzontu dystorsją dotknięta w takim samym stopniu co screen z LR

Domyślnie

zmierzyłem, lewa strona leci w dół o całe 0,00001 nanomilimetra, drogi autorze przy takim poziomie jaki prezentujesz, nie wypada popełniać takich błędów, wstyd świetna praca, nie moge sie napatrzeć, chyba sobie podlinkuje do ulubionych
    Ostatnio edytowane przez deemes ; 31-08-2013 o 13:15
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Proszę wybaczyć mi taki błąd, ale jak zawsze czynnik ludzki zawodzi i to jest najsłabsze ogniwo
    Dziękuje Panowie że praca cieszy, pozdrawiam i życzę światła

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów