Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Symfonia poranka

Jedno zdjęcie z ostatniego wyjazdu z kolegą Hobbie w północną część Irlandii, dokładnie Co.Donegal.
    Zapowiadał się*wspaniały poranek, wypełniający niebo kolorową paletą barw.
    Pierwszy raz byliśmy w tym miejscu i zapewne wrócimy jeszcze nie raz
    Zapraszam
    Kinnagoe Bay

Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Rafał Wy tam macie warunki do wyrażania impresji....
    Mocne foto...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Kadr moim zdaniem fajny, ale mam wrażenie, że leci odrobinę w lewo. Obróbka jak na mój gust zbyt HDR-owa i ciut za jasna.

Domyślnie

Klasyczny morski krajobraz w dobrym, mocno kolorowym wydaniu.

Domyślnie

Ładnie w kadrze z ciekawym światłem i kolorem Pozdrawiam

Domyślnie

To co lubie najbardziej... swietny kontrast i kolor. Ładnie w kadrze poukładane.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Napis out, reszta git! Jedna rzecz bym maznal - pod kamykami z prawej (mniej wiecej na srodku kadru) wchodzi pojedynczy kamulec, wywalilbym go bo mnie drazni

Domyślnie

Może się czepiam ale taki ładny kontrastowy światłocień jaki widać na pierwszoplanowych kamieniach wskazuje na słońce co najmniej wyglądające z za chmur, podczas gdy na niebie widać co innego. Szara połówka, obróbka?
    Ostatnio edytowane przez skot ; 30-08-2013 o 09:59

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecie, piekne swiatlo.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skot Zobacz posta
    Może się czepiam ale taki ładny kontrastowy światłocień jaki widać na pierwszoplanowych kamieniach wskazuje na słońce co najmniej wyglądające z za chmur, podczas gdy na niebie widać co innego. Szara połówka, obróbka?
    Tutaj bede bronil autora, takie "swiatlocienie" pojawiaja sie na kamieniach gdy sa mokre a na niebie widac jak tutaj, sadze, ze slonce jest za chmura lub zaraz za horyzontem co daje taka poswiate, ktora odbija sie na mokrych kamieniach.
    Wiem o czym mowisz, ale w przypadku tego zdjecia swiatlo jest tam gdzie trzeba, sadze, ze tutaj byla zastosowana polowka i obrobka, lub tylko obrobka, ale skuteczna.
    Osobiscie widzial bym to troche inaczej, ale jak sam osiagne taki poziom obrobki to bede dopiero marudzil.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów