Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Kadr optymalny, każda wersja bardzo dobra i inna. Wybrałbym dwójkę za światło na miasteczku, ale mzd szkoda, że z morza zniknął tu lazur.

Domyślnie

DObre. Każde ma w sobie to coś...
    Trudny wybór. Powiem jeszcze, że widziałem zdjęcia z tego miejsca i autor przedstawiał je z bardziej intensywnymi kolorami.
    Może to kwestia światła i jego padania na zabudowę. W każdym razie żywsze kolory budynków byłyby wskazane mz.
    NIKON

Domyślnie

Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze!

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Ad.2: Bardzo ładnie zaświeciło, ale widział bym to na krótszym czasie naświetlania (takie moje widzi mi się)
    Są i krótsze czasy Z tej miejscówki mam około setki zdjęć na bardzo różnych czasach i z różnymi filtrami. Jak będę miał chwilę, to postaram się znaleźć coś z podobnym światłem, ale na krótszym czasie.

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Wybrałbym dwójkę za światło na miasteczku, ale mzd szkoda, że z morza zniknął tu lazur.
    Zdjęcia ze słońcem świecącym centralnie na miasteczko to jedyne, na których ten fajny kolor znika. Pewnie wynika to właśnie z kąta padania i intensywności światła.

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Trudny wybór. Powiem jeszcze, że widziałem zdjęcia z tego miejsca i autor przedstawiał je z bardziej intensywnymi kolorami.
    Może to kwestia światła i jego padania na zabudowę. W każdym razie żywsze kolory budynków byłyby wskazane mz.
    Jeszcze żywsze? Moim zdaniem one już są na granicy wypalania oczu W rzeczywistości domki wcale nie są tak kolorowe, jak na niektórych zdjęciach, które można znaleźć w Internecie.

Domyślnie

Rozwala mnie hasło/alibi: "tak na szybko".
    Dobrej nocy.
    Nikon

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów