Kadr optymalny, każda wersja bardzo dobra i inna. Wybrałbym dwójkę za światło na miasteczku, ale mzd szkoda, że z morza zniknął tu lazur.
Szukaj
Kadr optymalny, każda wersja bardzo dobra i inna. Wybrałbym dwójkę za światło na miasteczku, ale mzd szkoda, że z morza zniknął tu lazur.
DObre. Każde ma w sobie to coś...
Trudny wybór. Powiem jeszcze, że widziałem zdjęcia z tego miejsca i autor przedstawiał je z bardziej intensywnymi kolorami.
Może to kwestia światła i jego padania na zabudowę. W każdym razie żywsze kolory budynków byłyby wskazane mz.
NIKON
Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze!
Są i krótsze czasyZ tej miejscówki mam około setki zdjęć na bardzo różnych czasach i z różnymi filtrami. Jak będę miał chwilę, to postaram się znaleźć coś z podobnym światłem, ale na krótszym czasie.
Zdjęcia ze słońcem świecącym centralnie na miasteczko to jedyne, na których ten fajny kolor znika. Pewnie wynika to właśnie z kąta padania i intensywności światła.
Jeszcze żywsze? Moim zdaniem one już są na granicy wypalania oczuW rzeczywistości domki wcale nie są tak kolorowe, jak na niektórych zdjęciach, które można znaleźć w Internecie.
Rozwala mnie hasło/alibi: "tak na szybko".
Dobrej nocy.
Nikon
Skontaktuj się z nami