Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Krzywe wieze

Domyślnie Krzywe wieze

Witam.. Zapraszam do oceny. Nadaje się do czegoś czy gniot totalny?

Pozdrawiam

Domyślnie

Gniot napewno to nie jest. Fotografujac jednak takie budowle na szerokim trzeba uważać i niejednokrotnie w programie poprawiać. Bardzo ładnie poradziłes sobie ze światłem..
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Gniot napewno to nie jest. Fotografujac jednak takie budowle na szerokim trzeba uważać i niejednokrotnie w programie poprawiać. Bardzo ładnie poradziłes sobie ze światłem..
    Dziękuję za komentarz. zdjęcie prostowalem i zmienilem perspektywe. Wejście do ruin jest zabronione bo każda z wież odchyla się od zamku i jest ryzyko że się przewróci.

Domyślnie

ja bym ne tyle co przy wiezach ale przy samym zdjeciu pomajstrowal
    Nikon

Domyślnie

hm, zabrakło chyba szarej połówki. Dół zdecydowanie za ciemny i kadrowo chyba bym, pokazał więcej
    odbicia w wodzie. Trochę szkoda okazji. pozdr.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dol strasznie ciemny, obcieta wieza w wodzie. Trzeba by tu popracowac troche albo przy robieniu zdjecia albo juz w domu przy komputerze

Domyślnie

za tomgolem i shaolinem, zdjecie jest przyzwoite, jedyne co to kadrowac troszke dalej żeby czubek wierzy był w wodzie i a dół można rozjaśnić w postprocesie/pozdr
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Szkoda uciętego odbicia zamku w wodzie. Poza tym proponuję "uformować" do naturalnych kształtów wieże zamku, w PSie łatwo to zrobić stosując narzędzie Filter->Liquify.

Poza tym troszkę ciemno ale źle nie jest na pewno.

Domyślnie

Szkoda uciętego odbicia zamku w wodzie. Poza tym proponuję "uformować" do naturalnych kształtów wieże zamku, w PSie łatwo to zrobić stosując narzędzie Filter->Liquify.

Poza tym troszkę ciemno ale źle nie jest na pewno.

Domyślnie

dzięki za komentarze i rade z "liquify" o tym nie pomyślałem... jak wpadnie cos pieniędzy to kupie szara polówkę.

Uprawnienia umieszczania postów