Witam.. Zapraszam do oceny. Nadaje się do czegoś czy gniot totalny?
Pozdrawiam
Szukaj
Witam.. Zapraszam do oceny. Nadaje się do czegoś czy gniot totalny?
Pozdrawiam
Gniot napewno to nie jest. Fotografujac jednak takie budowle na szerokim trzeba uważać i niejednokrotnie w programie poprawiać. Bardzo ładnie poradziłes sobie ze światłem..
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
ja bym ne tyle co przy wiezach ale przy samym zdjeciu pomajstrowal
Nikon
hm, zabrakło chyba szarej połówki. Dół zdecydowanie za ciemny i kadrowo chyba bym, pokazał więcej
odbicia w wodzie. Trochę szkoda okazji. pozdr.
Dol strasznie ciemny, obcieta wieza w wodzie. Trzeba by tu popracowac troche albo przy robieniu zdjecia albo juz w domu przy komputerze![]()
za tomgolem i shaolinem, zdjecie jest przyzwoite, jedyne co to kadrowac troszke dalej żeby czubek wierzy był w wodzie i a dół można rozjaśnić w postprocesie/pozdr
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Szkoda uciętego odbicia zamku w wodzie. Poza tym proponuję "uformować" do naturalnych kształtów wieże zamku, w PSie łatwo to zrobić stosując narzędzie Filter->Liquify.
Poza tym troszkę ciemno ale źle nie jest na pewno.
Szkoda uciętego odbicia zamku w wodzie. Poza tym proponuję "uformować" do naturalnych kształtów wieże zamku, w PSie łatwo to zrobić stosując narzędzie Filter->Liquify.
Poza tym troszkę ciemno ale źle nie jest na pewno.
dzięki za komentarze i rade z "liquify" o tym nie pomyślałem... jak wpadnie cos pieniędzy to kupie szara polówkę.
Skontaktuj się z nami