Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Dzieciol duzy

Domyślnie

Dzieki, przyslona 5.6, czyli przy takim ustawieniu ptaka to chyba normalne a szklo niestety takie
    Canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulama Zobacz posta
    Dzieki, przyslona 5.6, czyli przy takim ustawieniu ptaka to chyba normalne a szklo niestety takie
    Takie dobre jak po ostrości widać Maryla tutaj zawsze musisz rozważać co się bardziej opłaca - jeszcze bliżej podejść do ptaka z f5,6 i mieć go tylko do połowy ostrego lub przymykać do f7,1. Czy jednak większa odległość, taka ze f5,6 pokryw całego ptaka ostrością i ewentualnie lekki crop kadrujący
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Dzieki to pelne kadry, boki ciete tylko....... Musze sie jednak oddalic chyba lekko od tego drzewka wczesnie rano i wieczorem za duze szumy mam z f7,1 malo tam swiatla dochodzi niestety.......
    Canon

Domyślnie

Wydaje mi się, że to młody dzięcioł duży Przesłona 7.1 też nie pomoże zmieścić całego dzięcioła w GO jak na 2, więc albo dbamy o właściwe ułożenie modela albo staramy się mieć ostrą głowę i zadbać odpowiednio o kompozycję. No i uroku zdjęciom nie dodaje cięcie ich jak popadnie
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Zdecydowanie wybieram 1.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów