Szukaj
Bardzo podoba mi się obróbka. Same zdjęcia też super, chociaż w pierwszym drażnią mnie te czarne brzegi. Stosowałeś jakieś dodatkowe filtry w obróbce?
Nikon D5100 | Nikkor 18-55 VR f/3,5-5,6 G | Nikkor 35 f/1,8 G
Zabawa w RAW'ki - też weź udział!
Dwie ostatnie ok, ale te pierwsze... naprawde musiales wpierniczyc te przeszkadzaki?4ke wolalbym prostowac do drzwi
![]()
pszemson, dzięki. Poprostu suwaki w LR wedle mojego uznania
shaolin, marudzisza tak na serio pola do popisu nie było zbyt wiele bo to zupełnie "przy okazji" foty, nie były zaplanowane, zresztą auto już kiedyś pokazywałem tutaj
Jest też coś bez przeszkadzaków
7.
No widzisz! Od razu lepiej! I Ty mi sie nie tlumacz tym 'przy okazji' bo Cie walne, dobrze wiemy co potrafisz wyczarowac tylko lazac po miescie wiec cicho!![]()
![]()
Fajne, ostatnie ... mniaaam !!!!![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Piękne auto i zdjęcia. Chyba nawet się minęliśmy w tym samym miejscu.. Kiedy robiłeś? W piątek testowałem A5 kiedy tam podjechałoNawet byłem z aparatem ale nie miałem czasu :/
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
No i jestem. Prosto z Facebooka z buciorami wbijam się w temat
1 - matowo, bardzo nieatrakcyjny wygląd... Do tego maska wygląda jak sprana koszulka, a nie czerwony ogier. Kadr przemilczę...
2 - o Jezu... Coś tu można sobie dopowiedzieć, bo skoro to Ty robiłeś zdjęcie, to coś chciałeś tym złomem nam przekazać. Na razie nie wiem, ile treści mają w sobie metalowe rurki, ale może mi się coś przyśni
3 - tak,
4 - jeszcze bardziej tak, chociaż zamknąłbym drzwi,
5 - centralnie, bo: rozpraszacz po lewej w odbiciu oraz minimalnie za wiele góry, samo ujęcie cacy,
6 - tak, ale rozpraszacz znów,
7 - najlepsze.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami