Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Akwarium od środka

Jak myślicie, dobry kadr?
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Średnio. Dziecię pozuje, w LG coś bezgłowego ucieka...

Domyślnie

Opowiesz dokładniej - co to za miejsce ?
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Zdjęcie jest wynikiem zwiedzania w/w atrakcji; fakt, dziewczę pozuje, rekina uciąłem ale pytając o kadr miałem na myśli samą kompozycję elementów zawartych w tym kadrze (łukowate łączniki, linie korytarza, umiejscowienie dziecka, kolorystyka) - chcę się dowiedzieć czy "coś tam widzę" i potrafię to pokazać (fotka z 2009r, dopiero co kupiłem, jeśli mnie pamięć nie myli, d700).

Oryg.odn kolorystyki:

Domyślnie

Jak dla mnie kadr ok, osobiście cofnąłbym się kilka kroków i zostawił nogi oraz lewe domknięcie łuku szklanego.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Dzięki pgaik; ciężko było czekać na całe ryby czy cofać się ze względu na licznych turystów.

Ogólnie to szkoda mi tego niewykorzystanego odbicia na szkle z prawej strony.

Domyślnie

Jeśli chodzi o kompozycję, to w tym przypadku lepiej by się sprawdziła centralna.

Domyślnie

Biorąc pod uwagę jak ustawione jest dziewczę to nie wiem ale na pewno byłaby ciekawa (zakładając, że nikt niepożądany nie wlazłby w kadr).

Domyślnie

Dziękuję za komentarze, choć tylko dwa

Domyślnie

A ja ponowię pytanie - możesz bardziej konkretnie napisać co to jest i gdzie znajduje się "w/w atrakcja" ?
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów