wizaż Grazyna Rybacka asysta Monika Ika
dla GAGAMODELS
Szukaj
wizaż Grazyna Rybacka asysta Monika Ika
dla GAGAMODELS
Szczerze, z pozycji przeciętnego oglądacza? Wygląda upiornie. Niczym do mnie nie przemawia, ani mnie nie zachęca. To coś, co powstało z połączenia palca i ust jest po prostu brzydkie. Sorry...
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Na temat technicznej strony się nie wypowiadam, bo nie mam o tym pojęcia, ale zdjęcie jest jak dla mnie straszne. Modelka wygląda jak z horroru.
2x D5100 | Nikkor 50mm f/1.8G | Nikon SB-700 | X1 Tx + Rx | Stratus 10 | Nano Pole + Snap head | Lastolite, Metz
SP1000 | Helios 44M-4 58mm f/2 |
dla mnie super, jedyne co się rzuca w oczy to wyrazna róznica miedzy oddcieniem ręki i twarzy.
D3100, D7100 35 1.8G AF-S, Sigma 17-50 2.8 OS, Pentacon 50 1.8 MC, Nikon 85 1.8G, Metz 52 i zero wolnego czasu
A wazażystka to się chyba spóźniła do pracy![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Widzisz Woland, trzeba było dać w kolorze, w "Twoim" kolorze i już by były pochwały.
Modelka wygląda strasznie? I bardzo dobrze!
Mnie się podoba![]()
kolor by nie oddał tak dobrze natury zdjęcia
To nie Woland, nie kupuje.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
no tak.. jak kobieta w kadrze to MUSI być słit- porażające
Świetne zdjęcie
Góra zdjęcia świetna, z dołem już niżej. Granica między nosem, a ustami. Zakryjcie sobie ręką część zdjęcia. Góra naprawdę wygląda groźnie, aczkolwiek udanie.
Skontaktuj się z nami