Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: pati

Domyślnie

Chyba przyznam rację z tym lustrem. Zdjęcie jest pozowane, ale ustawienie modelki tak, by twarz odbijała się w całości - byłoby aż nadto oczywiste.

Myślę, że lustro to po prostu element pomieszczenia, a głównym tematem jest przecież modelka.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Witam,

Dla mnie dwójka jest rewelacyjna, na Twoim wysokim poziomie, Autorze, niczego bym nie zmieniał, co do odbicia - dla mnie tak jak jest, jest bardzo dobrze, precyzja w ustawieniu lustra zrobi tu chyba więcej złego niż dobrego. Ogólnie, niesamowita fota, aż Ci jej zazdroszczę . Co do jedynki, coś mi w niej nie pasuje, może faktycznie te kolory, ale chyba bardziej przeszkadza ten widok za oknem - chyba wywołanie z większą ekspozycją, tak by przepalić ten widok niemal tak jak na dwójce, wyszło by tej focie na dobre. Ale... wiem, czepiam się, bo Twoje foty bardzo mi się podobają i zawsze z przyjemnością je oglądam.
    Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

... no to trzecie okno i koniec smęcenia

- 3 -

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ... czyli obcinamy stopki ?
    Góra cięta nad lampą = stópki całe.

Domyślnie

Drugie mi się podoba. Tu wszystko jest na swoim miejscu. Szkoda, że w misce brak wody, a w LD chyba winieta uszkodziła trochę kontrast - detale.

Trzecie zbyt rozmyte, no i ten dach. Ptaszki ciut kiczowato wyszły w takim ujęciu. Plus za klimat.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów