Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

I Lotus ma czas na lizanie ran. Dymiły te hamulce Kimiemu, oj dymiły i jednak nie dojechał echhhh..... szkoda. Powoli zaczyna to się robić nudne, ciągle wygrywa RB. Jeszcze jak jeździł Kubica to oglądało się z emocjami, nawet jak wygrywał paluch a teraz ? szkoda słów. Ale ze to Robert pierwszy w generalce WRC 2. Brawo.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

To jest F1. Więc grupka "wygranych" jest ograniczona. W innych oglądanych przeze mnie seriach takie cuda są niemożliwe (IndyCar 10 zwycięzców w 15 wyścigach, V8SuperCars 11/27), a to z powodu bardzo zbliżonych samochodów/bolidów, więc liczy się kierowca/taktyka/dyspozycja dnia - kierowcy jak i samochodu ).
    Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 26-08-2013 o 20:01
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Obyło się bez rewolucji na starcie, jak rok temu co "kasował" Romain Grosjean .

Domyślnie

A tak poza tematem. Jak myślicie ? Ile lat trzeba czekać na to, aby chińczyk w bolidzie chińskiej produkcji i z chińskim silnikiem wygra wyścig F1 ? Ja stawiam na max 10 lat

Domyślnie

Póki co kierowcy nie da się podrobić, czy wyhodować jak lekkoatletów, więc wydaje mi się, że bolid i silnik za jakiś czas się pojawi, ale zwycięski kierowca nie.

Domyślnie

Niby tak, ale statystyka mówi, że im więcej ludzi tym większa szansa, że wśród nich znajdzie się wybitny. A chińczyków nie brakuje :P
    D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800

Domyślnie

Póki co to nawet średnich kierowców u nich brakuje, więc na wybitnego bym nie liczył. No ale kto wie, może się jakiś rodzynek znajdzie, jak kiedyś Małysz u nas.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Pyra001 raczej nigdy, wystarczy wyjrzec na ulice i bedziecie mieli odpowiedz dlaczego Poza tym tu sporty motorowe nie maja takiego wziecia jak np. koszykowka

Domyślnie

haaa, ja jak wyjrzę na ulicę to widzę naszych, znaczy się, poznańskich kierowców, to nie wiem jak jeżdżą kierowcy o skośnych oczach.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie chcesz wiedziec bo bedziesz sie bal wyjsc na ulice

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów