Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Skincare

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Skincare

Witam,

Zapodaje na pozarcie pierwsze dwie klatki z calego setu. Pomysl byl prosty choc trudny w realizacji (znalezienie odpowiedniej modelki zajelo mi troche...) Zamysl byl stworzenie serii beauty shotow ktore moglyby byc uzyte do reklamy kremow itp. Chetnie poslucham opinii.

Jak sie spodoba to podrzuce wiecej

Pozdrawiam

1.

2.
    hello

Domyślnie

Moim Zdaniem wszystko jest tak jak powinno być ale... na zdjęciu nr 2 mnie razi jego krzywizna a raczej to dziwne ułożenie ramion modelki lewe niżej prawo wyżej, może był to zaplanowane ale jakoś dziwnie się na to patrzy.

Domyślnie

kuuubu wszystko w tej serii jak najbardziej zamierzone. nie jestem fanem symetrii kiedy fotografuje panie tak wiec staram sie lamac jakie kolwiek proste linie. jednym sie moze podobac drugim nie. pozdrawiam i dziekuje.
    hello

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkornas Zobacz posta
    nie jestem fanem symetrii kiedy fotografuje panie tak wiec staram sie lamac jakie kolwiek proste linie. jednym sie moze podobac drugim nie
    z takim zalozeniem nie wroze ci wielkeij kariery w fotografii
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    z takim zalozeniem nie wroze ci wielkeij kariery w fotografii
    z zamykaniem sie na cos innego i nowego Tobie kolego nie wroze kariery... otworz umysl a nie zamykasz sie na niepisane zasady.
    hello

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkornas Zobacz posta
    z zamykaniem sie na cos innego i nowego Tobie kolego nie wroze kariery... otworz umysl a nie zamykasz sie na niepisane zasady.
    mysle ze na tym zakoncze dyskusje z Toba. nie martw sie o mnie..
    jakos daje rade. nie musze na sile byc oryginalny. watpie natomiast by wybiorcze glaskanie skory polaczone z krzywdzeniem modelki mialo zapewnic ci swiatowy rozglos. chcoiaz kto wie .. moze sie myle.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Nie wiem czy to wina monitora w moim laptopie, ale dla mnie to nie wygląda na zdjęcia. Bardzie przypomina grafiki renderowane przez komputer.
    Skóra na całej powierzchni ma jednakową fakturę, a do tego wygląda jak skórka pomarańczy.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    Nie wiem czy to wina monitora w moim laptopie, ale dla mnie to nie wygląda na zdjęcia. Bardzie przypomina grafiki renderowane przez komputer.
    Skóra na całej powierzchni ma jednakową fakturę, a do tego wygląda jak skórka pomarańczy.
    prawdopodobnie to monitor. U mnie na skalibrowanym asusie wyglada dobrze. Co do faktury, faktura oryginalna i nie dorabiana w post procesie.
    hello

Domyślnie

Moim zdaniem dążąc do doskonałości - przegiąłeś z obróbką.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

#1 moim zdaniem lepsze dla mnie jest idealnie, można by się do czegoś przyczepić, ale nie widzę potrzeby
    Bardzo mi się podoba obróbka, ale to bardzo

#2 jakoś nie bardzo, nie wiem czy przez to że ramiona nie są w jednej linii, czy przez idealnie na wprost zdjęcie.
    - FB -
    Canon + szkła

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów