Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Justyna

Ostatnio edytowane przez Aldor ; 21-08-2013 o 22:06

Domyślnie

fajne dziewcze - nie powiem, ale set zle odbieram bo jest niespojny kolorystycznie. A szkoda - mysle ze warto powtórzyc sesje z modelka.
    Kadrowo podoba mi sie trójka - ale nie tak "obrobiona" - wydaje mi sie ze za duzo kontrastu, podobnie jak czwórka
    A jedynka była by dobra gdybys wcisnał migawke chwile wczesniej- bo teraz mamy efekt przymykajacych oczu.
    pzdr

Domyślnie

mi się podoba, różnorodnaść akurat nie przeszkadza - chętnie 3. kadrował bym inaczej, odcinając czarny pas spódnicy.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    fajne dziewcze - nie powiem, ale set zle odbieram bo jest niespojny kolorystycznie. A szkoda - mysle ze warto powtórzyc sesje z modelka.
    Kadrowo podoba mi sie trójka - ale nie tak "obrobiona" - wydaje mi sie ze za duzo kontrastu, podobnie jak czwórka
    A jedynka była by dobra gdybys wcisnał migawke chwile wczesniej- bo teraz mamy efekt przymykajacych oczu.
    pzdr
    Masz rację. Przy obróbce staram się żeby każde zdjęcie wyglądało ładnie z osobna. Czas zacząć zachowywać spójność.

Dziękuję za opinie i rady.

Uprawnienia umieszczania postów