Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Domyślnie Photoshop albo Vista

http://www.megapliki.pl/news-2160-ph...do-ciebie.html

Mam zamiar zmienic laptopa, ale jak dzieja sie takie rzeczy to lepiej poczekam z pol roku... Vista wydaje sie jak to zwykle nowy system dosc konfliktowa...
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

nin
    Gość

Domyślnie

wynalazki majkrosowtu.....

Domyślnie

Może lepiej poczekać z rok przynajmniej, XPka dopieszczali chyba ze 2 czy 3 lata zanim można było go używać w miarę bezproblemowo (no dobra piszę tu o własnych odczuciach ) więc powiedzmy że nabrali trochę doświadczenia, to za rok może uda im się w miarę stabilny produkt wypracować. No ale wiadomo.. ta firma tak ma, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
    "PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"

Domyślnie

Może CS2 nie będzie kompatybilny bo nie uaktualnią tego ludzie z Adobe ale CS3 może już będzie?
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

sailor
    Gość

Domyślnie

Firma Adobe nie planuje bowiem żadnych uaktualnień obecnych wersji tak, aby były one kompatybilne z Windows Vista

w tym wypadku pretensj inie nalezy miec raczej do m$ tylko do adobe ktory niestety coraz bardizej nieszczesny majkroszit przypomina

Domyślnie

A co Cię tak dziwi w postępowaniu Adobe? To już standard od wielu lat i nie tylko oni tak działają. Nie wypuszczą aktualizacji przez kilkanaście miesięcy, albo wypuszczą takie, że będzie z nimi jeszcze gorzej. W tym czasie lekko pozmieniaja interfejs, poprawią to co napaprali i wprowadzą to do sprzedaży jako nową wersję i to drogą wersję, bo nie będzie innego wyboru. Efekt oczywisty. Zarobią kupę kasy na cudzym wynalazku zwanym Vista.
    Jacek

Domyślnie

Mnie to np. zwisa. Po prostu nie postawię Visty. Jakbym chciał estetyczniej wyglądający pulpit, to bym kupił Macintosha. A napewno nie postawię systemu, który zamula kompa 10x bardziej niż XP i ogólnie potrzebuje mocy obliczeniowej 10 niegdysiejszych superkomputerów, żeby go wogóle odpalić. Kupuję aplikacje by móc szybciej i wydajniej pracować, tu zaś widzę tylko widoki na coś wręcz przeciwnego. Perkalem i paciorkami mnie bynajmniej nie skuszą.

Domyślnie

Tylko tak opowiadasz. Jeśli tak ma być, to po co zainstalowałeś XP? przecież on zamula komputer duzo bardziej niż wczesniejsze wersje, a na dodatek potrzebuje tyle mocy obliczeniowej co niegdysiejsze 5 superkomputerów. Tak się tylko mówi, że nie zainstalujesz. Zobaczymy za dwa, góra trzy lata. Nie pozostawią Ci wyboru.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Tylko tak opowiadasz. Jeśli tak ma być, to po co zainstalowałeś XP? przecież on zamula komputer duzo bardziej niż wczesniejsze wersje, a na dodatek potrzebuje tyle mocy obliczeniowej co niegdysiejsze 5 superkomputerów. Tak się tylko mówi, że nie zainstalujesz. Zobaczymy za dwa, góra trzy lata. Nie pozostawią Ci wyboru.
    Aha - wypuszczą nowe wersje programów, które nie będa chodzić pod XP.
    Jesli będziesz chciał mieć akurat te najnowsze wersje (ze wzgledu na jakis nowy ficzer, obsluge czegos-tam itp), to zgrzytając zębami zainstalujesz vistę i polecisz po dodatkowy RAM...
    Tak się rozstałem z W2K
    F70, F100, S5Pro, Z6III, S 10-20, N24 2.8D, N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8D, N180 2.8D, N24-120 4S, V20/2.8.
    Metz 40MZ3i, Metz 54MZ4i, Sony A5000 i A6600.
    ex - F3HP, F80s, D100, D610, N18-200, A6300

sailor
    Gość

Domyślnie

A co Cię tak dziwi w postępowaniu Adobe?

dziwi - nic .. wkurza duzo

Nie pozostawią Ci wyboru

zawsze pozostaja jablka i pingwiny

Tak się rozstałem z W2K

z koniecznosci pracy na windzie nie rozstalem sie z w2k. nie znalazlem nic co by mnie zmusilo do zainstalowania xpka

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów