Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Panavia GR4 Tornado

Royal Air Force (RAF) Panavia GR4 Tornado 027 ZA462

Duży format

Smile

Podoba sie. Nawet bardzo
    Jesli mozna, to gdzie zrobione? Walia, Szkocja?
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Ekstra strzał!

I kadr taki wyciągnięty z tymi kitami z rur Do pełni szczęścia brakuje wyrównania odległości od skrzydeł u góry i na dole
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Pawel92: To jest zrobione w Walii w miejscu nazywanym Mach Loop. Tam RAF i inne wojska ćwiczą latanie na bardzo niskich wysokościach. Więcej info na: http://machloop.co.uk/

Domyślnie

super ciekawe ujęcie, dla osoby odciętej od tego forum .......... no ale...........

........ samolot na niskim pułapie z góry to nic ciekawego , trochę jak martwy gołąb na tle nieba........

Domyślnie

audik: zdjęcie nie zrobione jest góry A co do tej wyszukanej matafory z martwym gołębiem Zostawię takie komentarze jedynie mogąc się domyślać co mogą znaczyć

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Chesterfield

Domyślnie

audik

Ja się totalnie nie zgadzam. Próbowałeś kiedyś złapać jeta na pełnym palniku w miejscu, gdzie "nawet ptaki zawracają"?? Loty tego typu to nie airshow - nikt tam nie lata po trasach umożliwiających zrobienie wypasionych fotek, równolegle do gawiedzi, niewiele powyżej prędkości przeciągnięcia. Tak mi się przypominają wiązanki niektórych panów spotterów z tegorocznego RIAT, po tym jak nie dali rady złapać np Typhoon'owego low-passa - co tylko dowodzi, że jednak fotografia lotnicza to coś innego, niż krajobrazy, portrety, czy makro. Dodatkowo zwróć uwagę na skrzydła - a konkretnie na ich kąt względem kadłuba - wszystko powinno być jasne. Metafora z gołębiem zupełnie nie trafiona i szczerze mówiąc, nawet nie mam pojęcia, co to może znaczyć. Wydaje mi się jednak, że absolutnie nie masz pojęcia, o czym mówisz.

Do autora:
    Jak dla mnie shot za******y! Ogień z tyłka jest, skrzydła w właściwej pozycji, to, co miało być wyraźne - jest wyraźne . Widać, że nie jest to samolot do lotów krajobrazowych, tylko cholernie szybka i agresywna maszyna do kopania dupy wrogowi. Niemal słyszę dwie niemieckie Panevki, które siadły w Fairford w środę koło południa (znowu RIAT).I pal sześć te kilka pixeli więcej u góry . Ja chcę więcej .
    2x D5100 | Nikkor 50mm f/1.8G | Nikon SB-700 | X1 Tx + Rx | Stratus 10 | Nano Pole + Snap head | Lastolite, Metz
    SP1000 | Helios 44M-4 58mm f/2 |

Uprawnienia umieszczania postów