Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Aby Pograć

Domyślnie Aby Pograć

Moja "ewolucja" fotograficzna postępuje ostanio dość wolno z powodów średnio oryginalnych bo przede wszystkim przez codzienność... Mimo to, staram się chociaż małymi krokami iść do przodu i mierzyć z nowymi tematami

Kilka dni temu znajomi poprosili mnie, żeby wesprzeć ich promocji zespołu jaki stworzyli. Muzyka rozrywkowa, chłopaki też więc całkiem na luzie mogliśmy popracować, a ja znowu czegoś tam się nauczyłem

Pirwszy raz fotografowałem więcej niż jedną osobę na raz... może brzmi to mało podniecająco ale, przynajmniej dla mnie, to zupełnie inna bajka niż "prstrykanie" pięknie umalowanej żony czy niemowlaka, którego same spojrzenie "robi" 50% ujęcia.

Proszę o cenne uwagi

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Domyślnie

mnie się podoba. choć np. na 7 wolałabym aby to Pan na pierwszym planie był rozmyty.
    D7100 | S 10-20 4-5.6 EX | N 35 1.8G | T 70-300 VC USD | SB-700

Pozdrawiam, Ola

Domyślnie

Bardzo fajny set

Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4

Domyślnie

Dziękuję, w takim razie działam dalej

Domyślnie

O, nareszcie jakiś pocisk
    Jedynka była de facto zrobiona ostatnie ujęcie w drodze do samochodu. Byłem ciekaw Waszego zdania

Domyślnie

fajny pomysł z tymi nutami na 15
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

nie jest źle w sumie. Szkoda ze obróbka kolorystyczna taka róznorodna - zdecyduj sie na jedna wersję może

Domyślnie

wyglada jak sesja narzeczenska a chyba nie tak mialo byc? oczekiwalbym raczej zdjec typu 14 i 15 bo 2,3,4 np wpisuja sie moim zdaniem bardziej we wspomniany na poczatku temat

Domyślnie

Bardzo dziękuję za komentarze, z każdego coś wyniosę.

Zdjęcia są poddane rożnej obróbce ponieważ będą stosowane w różnych "klimatach", set musiał być uniwersalny

Obaj Panowie hetero więc nie bałem się śmiałych ujęć
    A tak serio - uważam, że każdy z nas ma jakieś obrazy w głowie z którymi kojarzy nowe ujęcia, rozumiem to i szanuję.

Nie jest to set grupy death metal'owej więc nie było potrzeby tworzenia wielkiej mystyfikacji ani klimatu grozy. Było zabawnie, z jajem, stąd parę pogodniejszych klatek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów