Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Wigry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Ta dyskusja jest nudna, jak flaki z olejem.
    Nie tyle nudna, co bez sensu - bo używamy tych samych pojęć na rózne procesy - ocenę który z nas używa ich w powszechnym rozumieniu, pozostawiam osobom trzecim.

Na zakończenie powiem, że ja nie ani wspomniałem nic o kontraście, ani nie zmieniałem kontrastu. Nie robiłem nic z kontrastem - to ty cały czas o nim mówisz. Nei zmianiałem kontrastu, tylko ekspozycję, czyli ilość światła na scenie, ale widzę, że nie idzie tego zrozumieć.
    I naprawdę uwazasz, że po twoim zabiegu "zmiany ekspozycji" kontrast się nie zmienił?

Kogo ty mi przypominasz nie wspomnę tylko z dwóch powodów: przez lenistwo i dlatego, że osobiste wycieczki to wieśniactwo.
    A jaką wycieczką jest wypominanie komuś wieśniactwa?
    Völkchlor

Domyślnie

Panowie, easy...
    Zmiana ekspozycji pociaga za soba subiektywne odczucie zmiany kontrastu, choc wcale tego suwaczka nie dotykamy.
    A czy byc wiesniakiem to wstyd? Wspolczuje takiego podejscia do zycia.
    Ostatnio edytowane przez stachmuszel ; 24-08-2013 o 17:24
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Nazwałbym to powiedzeniem nawet bolesnej prawdy prosto w oczy osobie, która to zaczęła.

Mam nadzieję, że jeszcze odpowiesz raz, żeby twoje było na wierzchu i naprawdę już będę mógł się nie angażując więcej pogodzić, że masz rację.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

No i wreszcie cos się dzieje
    Stare, dobre na(pompon)owane flejmy.

A tak poza tym, wrzuc trochę zdjęć. Brakuje tu dobrych inspiracji.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów