Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie American Car Night

Witam, to moj pierwszy wypad z nowym sprzetem, jeszcze bez 'polara' i calkowitego wyczucia puszki. W dodatku mialem problem z otwarciem NEF'ow wiec calosc w obawie przed klopotami strzelona w JPG (dzieki Pes za pomoc z LR). Co do samego mini zlotu: to American Car Night w barze Hooters, na bardzo malym parkingu stloczeni gapie i auta, plus mieszkancy okolicznych kamienic i wsciekajacy sie na brak miejsc parkingowych zwykli klienci baru... dobra koniec gadania, czas na fotki ... bede wdzieczny za konstruktywna krytyke

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdrawiam,
    Radek

Domyślnie

2 i 3 bardzo fajne - może nieco za jasne i ciut więcej kontrastu.
    W 7 nie podoba mi się to cięcie i zdecydowanie za jasno (popatrz, co się stało z lewą lampą - jest niemal cała biała). Przy 4 krok w lewo i ciut niżej żeby zgubić ten niebieski znak.

Brak polara nawet się tak strasznie nie rzuca w oczy

Miło było popatrzeć.

I tak przy okazji: wiem, że masz trochę daleko, ale ogromny zlot Kent Chrome & Cruisers 2013 będzie w Sittingbourne ME10 3SB (Kent) 26 sierpnia (bank holiday).
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 19-08-2013 o 01:10
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

SerU, dzieki za opinie Co do Kent to raz, ze troche daleko z mojej bazy, a dwa 25/08 bede na retro drift challenge na torze Teesside Autodrome - pewnie pozno wrocimy i jazda do Kent w poniedzialek bylaby dosc meczaca. Pozdrawiam i milej zabawy na Kent Chrome&Cruisers, oczywiscie czekam na foty

Uprawnienia umieszczania postów