Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: 911memorial

Domyślnie 911memorial

Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Zdjęcie ciekawe, ale istniejące wyłącznie z tytułem. Bez niego kompletnie nieczytelne. Może warto było zawrzeć na fotce jakiś element charakterystyczny dla tego pomnika.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Zdjęcie ciekawe, ale istniejące wyłącznie z tytułem. Bez niego kompletnie nieczytelne. Może warto było zawrzeć na fotce jakiś element charakterystyczny dla tego pomnika.
    Z tym wlasnie jest trudno jesli chodzi o ten pomnik-miejsce. Ciezko okreslic jakikolwiek charakterystyczny motyw. Oczywiscie mozna pokazac calosc, ale wtedy jest baaardzo nieciekawie. Moj pomysl na to byl taki: litery w cieniu rozmytych wiez w tle. Zdaje sobie sprawe, ze nie dla wszystkich moze byc czytelnie... Pomysle jeszcze nad tym.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wolalbym, zeby 911 kojarzylo sie wylacznie z Porsche...

Plan byl niezly, ale mam podobne odczucia jak lechupe - glownie tytul robi robote...I trzeba bylo dobrac bardziej amerykanskie nazwiska bo teraz to moze sie kojarzyc z ofiarami tsunami/Fukushimy/itd czyli Japonia. A budynki do wyprostowania...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Wolalbym, zeby 911 kojarzylo sie wylacznie z Porsche...

Plan byl niezly, ale mam podobne odczucia jak lechupe - glownie tytul robi robote...I trzeba bylo dobrac bardziej amerykanskie nazwiska bo teraz to moze sie kojarzyc z ofiarami tsunami/Fukushimy/itd czyli Japonia. A budynki do wyprostowania...
    Co do nazwisk, to nie ma czegos takiego jak amerykanskie nazwisko w NY Wybor byl czysto przypadkowy, kierowalem sie bardziej miejscem na obramowaniu pomnika wzgledem tla (wiezy).
    Dzieki za opinie

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Co do nazwisk, to nie ma czegos takiego jak amerykanskie nazwisko w NY
    Jasne a w Warszawie mieszkaja sami Warszawiacy

Cytat Zamieszczone przez malasana
    Wybor byl czysto przypadkowy, kierowalem sie bardziej miejscem na obramowaniu pomnika wzgledem tla (wiezy).
    Problem taki, ze tu nie widac, ze to pomnik (tablic z nazwiskami jest ogrom na swiecie), a 99% ludzkosci pewnie nie bedzie kojarzylo budynkow w tle z tym miejscem

Cytat Zamieszczone przez malasana
    Dzieki za opinie
    Nie ma za co

Uprawnienia umieszczania postów