Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Ross Castle

Domyślnie

Wtedy ostrosc na manual, do konca i lekko cofasz, po sprawie...ja i tak glownie ostrze manualnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wtedy ostrosc na manual, do konca i lekko cofasz, po sprawie...
    Taaa sobie żartów nie rób z poważnych ludzi.
    Kiedyś jak zawitasz do Polski zapraszam na plener do mnie w Sudety pokażesz mi jak takie cuda się robi
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Zdjęcie mega, kamienie i krzaczory po prawej kwestią gustu, ja myślę że akurat tutaj są na plus, dodają klimatu dzikości. Gratuluję zakupu nowych zabaweczek, z przyjemnością będe oglądał efekty nowego rozdziału!
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Taaa sobie żartów nie rób z poważnych ludzi.
    Kiedyś jak zawitasz do Polski zapraszam na plener do mnie w Sudety pokażesz mi jak takie cuda się robi
    Hehe, plener oczywiscie, musze w koncu do was zajechac
    Eeeee wiesz, ze ja z tele jestem malo zaznajomiony, szerokim prawie tylko tak ostrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Eeeee wiesz, ze ja z tele jestem malo zaznajomiony, szerokim prawie tylko tak ostrze
    Ty chociaż jesteś zaznajomiony, ja tam jestem kompletny lajkonik.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Super światło Śliczna fotka.
    Im więcej czytam o D600 tym bardziej obawiam się zakupu... chyba nie dam rady ogarnąć tych wszystkich ustawień.
    Myślę o N85mm do tego, na początek. Potem może Tamrona 24-70mm. Nie lepiej od razu N24-70mm/2.8? Jak myślicie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kadr średnio mi się podoba (głównie przez kamienie na pierwszym planie) ale dołączam się do gratulacji z nowych zabawek
    Faktycznie niedosyt się czuje, może z tym światłem wystarczyłby sam "Castle" bez wody i kamieni

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów