Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Ross Castle

Domyślnie Ross Castle

Dzis rano, testy nowych zabawek...
    Po przyjezdzie na miejsce bylo szaro i malo przyjemnie w kilka sekund zrobilo sie tak jak na obrazku, oczywiscie na kilka sekund

Domyślnie

mnie zamurowało, autentycznie
    świetne!

Domyślnie

Pięknie się zadziało.
    Gratulacje.
    D5 + .

Domyślnie

Ładne światełko złapałeś, kadr też się podoba. Do pełni szczęścia pochwal się proszę cóż to za nowe zabawki masz... ?

Domyślnie

Super fota , a nie mówiłem że D600 to świetna maszynka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    Do pełni szczęścia pochwal się proszę cóż to za nowe zabawki masz... ?
    FX i nowe szkla, oj co te RAWy teraz moga

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    a nie mówiłem że D600 to świetna maszynka
    Jaaaah, trza sie puchy i szkiel od nowa uczyc, juz myslalem, ze to zdjecie nie wyszlo, bo mialem VRa wlaczonego...

Domyślnie

[QUOTE....Jaaaah, trza sie puchy i szkiel od nowa uczyc, juz myslalem, ze to zdjecie nie wyszlo, bo mialem VRa wlaczonego...[/QUOTE]

Na VR-a uważaj szczególnie, w 14-24mm nie miałem, więc nie nabyłem nawyku wyłączania. Z tego też powodu ostatnio w Norwegii skopałem całą serię na dwóch miejscówkach. A powrotu już do nich nie było

Domyślnie

Jak dla mnie gitarra... Ciesze sie z nowego nabytku....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    [QUOTE....Jaaaah, trza sie puchy i szkiel od nowa uczyc, juz myslalem, ze to zdjecie nie wyszlo, bo mialem VRa wlaczonego...

Na VR-a uważaj szczególnie, w 14-24mm nie miałem, więc nie nabyłem nawyku wyłączania. Z tego też powodu ostatnio w Norwegii skopałem całą serię na dwóch miejscówkach. A powrotu już do nich nie było[/QUOTE]
    Harb czy moglbys w dwoch slowach wyjasnic co ma do rzeczy vr do skopanych fotek ???
    d90+n18-105, s10-20, t90 2.8/ d800+n14-24, t24-70vc 2.8, t70-200vc 2.8, n50g 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thomas1147 Zobacz posta
    Harb czy moglbys w dwoch slowach wyjasnic co ma do rzeczy vr do skopanych fotek ???
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=149581

Proszeee!

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    a jakie szkiełka zapodałeś do tej puszki, jak się domyślam 16-35 f4 a oprócz ? - pytam bo być może masz 24-120 f4 (na którego ja się czaje i chciałem ewentualnie Twoją opinie poznać na temat szkła)
    Pw

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów