Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 17-08-2013 o 12:07 Powód: łaczenie postów/numeracja zdjęć

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Po co w kościele błyskałeś? Jedynka nie pasuje do reszty. Mi plener na tak choć brakuje paru innych zdjęc reszta nie podchodzi mi.

Domyślnie

w kościele nie dało się nie błyskać - było mega mega ciemno.

Domyślnie

Jedynka zupełnie jakby oderwana od pozostałej części reportażu.
    3 i 4 mnie się nie podobają ze względu na centralne kadrowanie. Moim zdaniem aż się prosi aby przesunąć kadr i pokazać choćby fragment drugiej osoby. Na dodatek w 4 masz ostrość na mikrofonie a nie na młodej.
    Chyba miałeś strasznie ciasno przy ołtarzu w trakcie przysięgi. 5 wygląda jakbyś robił księdzu spod mankietu.
    11 dobrze jak na grupowym wszyscy się z mieszczą w kadrze - niestety uciąłeś pół "wujka" i całą "ciotkę" po prawej.
    W kościele widać, że lampa się napracowała mimo wysokich czułości. Zdjęcia na f3.2 - 3.5 czasy 1/125 iso 3200. Nie próbowałeś niższych wartości przesłony i dłuższych czasów?
    Zdjęcia plenerowe monotematycznie. Jedno takie by wystarczyło wśród wszystkich 15.
    Kiedy było tylko jedno zdjęcie z pleneru zapowiadało się fajnie.

Domyślnie

moim zdaniem za ciemno, światło zastane nie opanowane...12-15 nie chciałbym mieć takich zdjęć ze ślubu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold68 Zobacz posta
    12-15 nie chciałbym mieć takich zdjęć ze ślubu
    Rzetelna ocena fotografii
    Też z własnego ślubu takich zdjęć nie chciałem - i nie mam. Ale skoro widoczni wyżej młodzi chcieli, to nawet dobrze, bo to najlepsze zdjęcia z pokazanego setu, więc pewnie i z całego wydarzenia. W kościele walone lampą w oczy, aż boli.

Uprawnienia umieszczania postów