Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Latarnia

Domyślnie

elegancko, bardzo przyjemne światło pastelami niebo maluje

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

Dobry kadr , ciekawy obiekt l co najważniejsze - latarnia pokazana w widoku z wody. Pewien niedosyt wywołuje obróbka , taka trochę w moim odczuciu nie do końca zdecydowana. Można z tego obrazka trochę wycisnąć nie naruszając jego klimatu.
    Rażą też świecące mury.

Domyślnie

Technicznie wyszedłeś obronną ręką bo rozpiętość tonalna była więcej niż spora. Mimo to poczekam na coś z nowego nabytku. (A może już doszła paczka?)
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Technicznie wyszedłeś obronną ręką bo rozpiętość tonalna była więcej niż spora. Mimo to poczekam na coś z nowego nabytku. (A może już doszła paczka?)
    Zdjecie z jednej klatki, mecze kolejna metode obrobki co jest jednoznaczne z nie otrzymaniem paczki JESZCZE!!!
    Paczka od wczoraj utknela w niemczech...pewnie w piatek bede mial nowe zabawki.
    Chmury swieca swiadomie i sam do tego dazylem, nawet to rozswietlilem mocniej, szczegol i detal tam jest

Domyślnie

Jak to mówią "ucz się ucz"
    Całkiem nieźle to wyszło, ale musisz właśnie uważać na wyciąganie z cieni poszczególnych rzeczy
    Dla mnie, również latarnie troszkę za bardzo wyciągnąłeś.
    Ja bym zmniejszył kontrast na wodzie i jasne części skałek lekko wyeksponował.

Takie moje, ale inny zrobił by inaczej
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Ale to akurat jest wolane w Lightroomie w calosci, Rafale to nie ta technika

Domyślnie

zastanawiam się jak wyeksponować w tym przypadku, jasne części skałek nie wyciągając jednocześnie latarni..

Domyślnie

Jak dla mnie to skały mogłyby być ciut jaśniejsze, poza tym naturalnie to wygląda - bez udziwnień
    Czekam na coś z nowej zabawki.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Jak dla mnie to skały mogłyby być ciut jaśniejsze.....
    Pozdrawiam Mirek

mz. zaczęły by krzyczeć , widac po swietle że wyrażnie swieci z lewej. Generalnie jest to kawał porzadnego krajobrazu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów