Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

gdyby ktos jeszcze rozpatrywal kupno CSa to polecam zrobic to teraz - m.in. przez ten upgrade. Jak w ofertach bedzie dostepny CS3, to cena od razu pojdzie do gory i to sporo.

Swiatlo - masz przewalone, ledwo sie przestawisz PSE->CS2, to bedziesz sie musial upgradeowac CS2->CS3

pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie CS2 fULL

tresc usunieta za niezgodnosc z zasadami obowiazujacymi na forum - mod
    Ostatnio edytowane przez holka ; 20-04-2007 o 22:13

Oszczędny w słowach Awatar nim
    Miasto
    Okolice stolicy

Domyślnie

Kogo nie stac niech jeździ na Gimpie. Jakby cię picia111 nie było stać na puszkę, słoik czy błyskotkę to też byś ukradł?
    NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
    # kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #

Domyślnie

W Cortlandzie (www.cortland.com.pl) już od paru tygodni jest promocja PShopa CS2 + darmowy upgrade do CS3, oczywiście upgrade w momencie gdy będzie dostępny w Polsce.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    dzwon, ale dopiero pod koniec kwietnia. dzwonilem do nich w tej samej sprawie kilka dni temu i mi powiedzieli, zeby to zrobic pozniej, bo teraz fizycznie tego jeszcze nie maja. Trzeba im wtedy tez przefaksowac dowod zakupu i zaplacic za przesylke (nie powinno byc wiecej niz 10$).

EDIT.
    patrze teraz na papiurek ktory dostalem, i tam jest ze dotyczy to zakupu pomiedzy 27marca a 25czerwca i w tym czasie mozna sie dopominac upgradeu za free. nie jestem pewien tych 30 dni przed zakupem, ale skoro Wladca tak mowi, to pewnie to prawda.

Pozdrawiam
    Art.
    No to Adobe jest szybkie. Zadzwoniłem tam w czwartek, zafaksowałem kopię faktury w piątek, i dzisiaj w poniedziałek przyszło pudełko z Photoshopem CS3. Nowiutkie. I z 10 godzinami pro-treningu na DVD..
    Jak firma to firma! Dobrze że kupiłem książki o CS2, będzie ich więcej na półce.
    Ale nic, wiele rzeczy jest pewnie identycznych, z pewnością technika pracy z CS2 jest taka sama jak z CS3...
    Dzięki za info, bez Ciebie bym nigdy nie wiedział że coś takiego można dostać..
    Ostatnio edytowane przez swiatlo ; 01-05-2007 o 05:29

Domyślnie

cóż teraz żałuje że sie tak pośpieszyłem z legalem, ale z drugiej strony CS2 to aż nadto na moje potrzeby
    pozdrawiam Piotr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów