Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Czerwona sukienka

Witajcie. Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

Fuji

Domyślnie

Hmm. myślę, że frontalne, ostre światło i obróbka doprowadziły do tego, że sukienka jest całkowicie płaską, pozbawioną szczegółów czerwoną plamą...

Domyślnie

nie podoba mi się post processing, natomiast jeśli miałbym wybierać do dwójeczkę, ewentualnie w b&w jeszcze fajnie prezentowałoby się. Na reszcie zdjęć, odnoszę wrażenie jakby modelka była znudzona i nie wiedziała co ze sobą zrobić
    Ostatnio edytowane przez fantasywings ; 13-08-2013 o 00:22

Domyślnie

Obróbka mi się bardzo podoba (no może ciut przesadzony kontrast/saturacja), ale modelka kompletnie nie wie co ze sobą zrobić.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dexter88 Zobacz posta
    Obróbka mi się bardzo podoba (no może ciut przesadzony kontrast/saturacja), ale modelka kompletnie nie wie co ze sobą zrobić.
    ... no właśnie. Pierwsze co to o tym samym pomyślałem.
    Jeśli ćwiczy i ma problem z pozami... jeśli to żona/dziewczyna/.... zabierz na obiad wcześniej, późnej weźcie winko i kocyk w pole Pokaż, jej że jest piękna... weźcie jakieś ciuchy na przebranie No trzeba jakoś kombinować... kup jakiś mały bukiecik, wręcz podczas sesji ... i zrób przy okazji z nim zdjęcie. Ja zazwyczaj tak robię... potem wieczorem się śmieje, że kupiłem rekwizyt, a nie kwiatka dla niej w żartach oczywiście ale klimat jest...

Technicznie:
    1. Za ciasno. Niby są szersze ujęcia, ale proporcje modelki do całości są ZŁE. Za duża modelka do całości. Jakby za blisko stała , no nie wiem...
    2. Foto 3, no tutaj jest za dużo wszystkiego na jednej stronie...

Buty są za ciężkie do takiej lekkiej sukienki => czego ona sobie jakiś figuśnych szpil nie wzięła. No i u mnie są artefakty na tej sukience... zlane to wszystko. Cienie na twarzy np. na foto 1 wyznaczone przez nos ... są spore.

Faworyci: 2 i 5. Pewno dlatego, że na 2 butów nie widać, a na 5 są one ułożone tak, że się nie rzucają w oczy.

Ale nie jest źle, trzeba tylko poprawić tych kilka detali i będzie lux
    Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 13-08-2013 o 09:29
    "Nikon"

Domyślnie

To ja już nie wiem co mam z tą swoją żonką zrobicć. Po raz kolejny pojawiaja się zarzuty odnoszące się do gry modelki. Kombinujemy' rozmawiamy na ten temat i dypa blada. Najgorsze jest to, ze ja nie widze tego o czym piszecie. Pewnie to wynik przyzwyczajenia. Pozatym kobietka ma taka malo otwartą powierzchowność. Chyba też nie wszystkie modelki muszą wspinać się na paluszkach, mieć otwarte usteczka z pokazanymi ząbkami
    Fuji

Domyślnie

Ooooo . Z tym winkiem do bardzo dobry pomysł Dzieki za obszerną wypowiedz.
    Fuji

Domyślnie

Buty wszystko psują...

Ale 2 mi się podoba.
    D7100 | S 10-20 4-5.6 EX | N 35 1.8G | T 70-300 VC USD | SB-700

Pozdrawiam, Ola

Domyślnie

Ładnie wyszło. Wydruk na płótnie w większym formacie, rameczka i salon zdjęcia ozdobią.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Troszkę winka dla rozluźnienia atmosfery,troszkę powtarzam.O ostrość się nie martw,masz AF. Nie podoba mi się obróbka,ale kadry fajne.pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów