Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie P i J - reportaż

Dużo czytam i oglądam, nigdy jednak nie miałem odwagi pokazywać czegoś swojego na forum, ciągle sporo mogąc zarzucić swoim fotografiom. Na pewno jednak dobrze byłoby poznać opinie innych, nie tylko laików jakimi są najczęściej odbiorcy zdjęć. Dlatego czas na coming out i słuchanie tego co mają do powiedzenia inni

Kilka zdjęć poniżej, całość na blogu

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Aleś wybrał klatki na blogu dużo lepiej się dzieje i niektóre kadry świetne.

Domyślnie

Lubię taki styl, więc ogólnie całość na blogu na plus. Podoba mi się!
    D7100 | S 10-20 4-5.6 EX | N 35 1.8G | T 70-300 VC USD | SB-700

Pozdrawiam, Ola

Domyślnie

ej wróciłem jeszcze raz obejrzeć !
    dawno nie widziałem tak dobrego repo ))
    Łódź

La
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez msline Zobacz posta
    rewelka repo !
    serio?
    bloga nie oglądałęm, zdjęcia z forum mnie do tego zniechęciły. Widocznie mam inne poczucie "rewelacji"

Domyślnie

No te z forum to faktycznie, zachęcić nie mogą ;/ Na blogu już jest ciekawie. Bardzo fajnie to wszystko ująłeś. Natomiast boli mnie tylko jedno, że są świetne kadry i są też takie, których być nie powinno bo są poniżej normy.
    Czasami lepiej jest dać mniej niż dodać coś co zepsuje całość. Ale wracając do tych fajnych kadrów to mi się bardzo podoba. Bardzo fajnie lapałeś światło w sali. Doświetlałeś coś na pewno tylko czym?

Cytat Zamieszczone przez msline Zobacz posta
    ej wróciłem jeszcze raz obejrzeć !
    dawno nie widziałem tak dobrego repo ))
    To mało widziałeś
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    No te z forum to faktycznie, zachęcić nie mogą ;/ Na blogu już jest ciekawie. Bardzo fajnie to wszystko ująłeś. Natomiast boli mnie tylko jedno, że są świetne kadry i są też takie, których być nie powinno bo są poniżej normy.
    Czasami lepiej jest dać mniej niż dodać coś co zepsuje całość. Ale wracając do tych fajnych kadrów to mi się bardzo podoba. Bardzo fajnie lapałeś światło w sali. Doświetlałeś coś na pewno tylko czym?

To mało widziałeś
    może za mało a może trafia w mój gust jak żaden inny
    Łódź

Domyślnie

dzięki za wypowiedzi. W sali błysnąłem ledwie kilka razy a i to niepotrzebnie. W reportażu są 2 czy 3 zdjęcia z błyskiem. Cała reszta na zastanym, coraz rzadziej używam lampy, ciężkie to ustrojstwo i znowu zaczyna świrować na wyrobionej stopce
    josephebeloki - które Twoim zdaniem kadry są poniżej normy? starałem się żeby poziom był możliwie równy, ale wiadomo jak to jest ze swoimi zdjęciami i stosunkiem do nich.

Domyślnie

bez lampy? to na jakich czasach robisz?

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

1/80 a w tańcu pewnie trochę krócej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów