Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Martyna studyjnie

Kolejna modelka i kolejne zmagania studyjne.
    modelowała: Martyna
    malowała i stylizowała: niezawodna Aurelia
    Jest jeszcze trzeci makeup i trzecia stylizacja - ale jeszcze sie z nią nie uporałem
    Zapraszam
    1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Lubię ciasne cięcia portretu ale w 3 górny brzeg postawił bym ciut wyżej. 4kę też bym chyba kadrował całościowo wyżej.
    Najbardziej podoba mi się 2ka. W jedynce trochę przeszkadza /mi/ powierzchnia pleców.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Witam.

Dla mnie prace na wysokim poziomie, ale moim faworytem jest, podobnie jak poprzednika, dwójka. Na czwórce coś Ci na szyi z lewej strony zostało - nie wiem czy to jakaś skaza skóry czy co, ale przy ta dopieszczonej focie warto to wystemplować.
    Pozdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

PiotrPJ - dzieki za uwagi - może faktycznie trochę za ciasno skadrowałem - ale są to kadry prawie że z puszki - 4 jest minimalnie przekadrowana juz postprocesie ze względu na łańcuszek na czole, który z lewej strony nieładnie wystawał. Natomiast trójkę tak już kadrowałem na etapie wciskania spustu.

QuadMan - - tak to jest jak się "rzeźbi" po nocach - dzieki bo nie wiem czemu ale nie zauważyłem tego a to jest zdaje sie "syf" na matrycy

Domyślnie

4 najfajniejsza. ma w sobie to coś, co przykuwa uwagę.
    D7100 | S 10-20 4-5.6 EX | N 35 1.8G | T 70-300 VC USD | SB-700

Pozdrawiam, Ola

Uprawnienia umieszczania postów