Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Mix...

Domyślnie

Twoje.
    Dla mnie rewelacja.

Domyślnie

Źle zrobiłeś wstawiając wszystkie, jedynka zdecydowanie wysuwa się na prowadzenie i ona zostaje w pamięci, pozostałem dwa już mnie nie wciągnęły.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Gdybym był producentem pocztówek, wziąłbym wszystkie. Na ścianę do domu, tylko pierwsze.
    Za poprzednikami - jedynka odbiega od reszty, co nie znaczy, że reszta jest zła. Na dwójce, moim zdaniem podpis trochę psuje odbiór tego lustrzanego odbicia.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Wszystkie jak zwykle przekolorowane, zwłaszcza błękity i róże walą po oczach. Byłyby dobre foty, gdyby nie ta Twoja skłonność do przesady. Jak się po przerwie kilkunastodniowej patrzy na coś takiego, to jest efekt prawie śmieszny. Sorry za walenie bez ogródek, ale zwyczajnie szkoda potencjału dobrych kadrów.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Wszystkie jak zwykle przekolorowane, zwłaszcza błękity i róże walą po oczach. Byłyby dobre foty, gdyby nie ta Twoja skłonność do przesady. Jak się po przerwie kilkunastodniowej patrzy na coś takiego, to jest efekt prawie śmieszny. Sorry za walenie bez ogródek, ale zwyczajnie szkoda potencjału dobrych kadrów.
    Autor tak lubi (sam się nie raz publicznie przyznawał) popyt jest, odbiorcy są... czego chcieć więcej...
    Nie każdy ceni i lubi naturalność. Ilu odbiorców tyle gustów i zdań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    z powyższym się prawie zgadzam, no może -1
    A mnie ramki rażą...
    Nikon i tak już zostanie...
    Krzysztof

Domyślnie

Wszystkie ładne takie orzeźwiające.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Autor tak lubi (sam się nie raz publicznie przyznawał) popyt jest, odbiorcy są... czego chcieć więcej...
    Nie każdy ceni i lubi naturalność. Ilu odbiorców tyle gustów i zdań
    Toć każde dziecko tutaj wie, że tak miało być. Ja wyrażam tylko żal, że fotografia światowa tak wiele traci, bo nasz zacny kolega przerabia swoje naprawdę dobre foty na jakieś malowanki.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

#2 i #3 technicznie świetne, ale jakoś mnie nie porywają. Za to jedynka...Wow!
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Zgoda. Jedynka lecz 2 i 3 to trochę inne podejście i moim zdaniem są odrębne a zatem 3 też jest super.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów