Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Himba people

Domyślnie

ja jestem innym typem fotografa i robię to w inny sposób, ale zdjęcia Mario widziałem, rewelacyjne i niczyjej klasy ja nie podważam, ale wszystko zależy naprawdę od czasu i miejsca, co do Joyego- tak samo, dużo dobrych rzeczy ale tam był czas czas i czas a zresztą pewnie jeszcze coś dorzucę zdjęciowego niedługo
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Domyślnie

Dawaj, ja z chęcią zobaczę
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    oby się nie rozpętała burza jak ostatnio po studyjnych afrykańskich fotach. Powyższe niestety w kategorii pstryka - bez emocji, bez światła, bez klimatu - ot postać na niebieskim tle. Mam nadzieję że kolejne będą lepsze.
    Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    Uwielbiam takie portrety z wypraw.
    To jest to. Odwieczny dylemat fotografii z egzotycznych krajów, zarówno krajobraz, jak i portret.
    Są dwie funkcje fotografii: informacyjna i artystyczna: zależnie którą tu przyłożymy, zdjęcie otrzyma bardzo rozbieżne oceny.

Mówiąc o sobie, mi, moimi paluchami i oczami, bardzo trudno jest zrobić dobrą fotografię widoków, które "w realu" zapierają dech. To w naturze jest niesamowite, na zdjęciu wychodzi średniej klasy "pocztówka".
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów